header

ΒΡΑΔΙΑ ΑΝΤΙ-ΒULLYIKG AΠO TON ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ANTI BULLYIKG

ANTI BULLYIKG
Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου έγινε στην πλατεία που βρίσκετε ανάμεσα στην κοινότητα και το σχολείο εκδήλωση αφιερωμένη στο αντιμπούλιγκ.

Συνδιοργανωτές ήταν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ζυγού και η κοινότητα.

Παρών ο παλιός διευθυντής του δημοτικού σχολείου Κος Ιωάννης Δόμβρος,ο σύλλογος μέσο του προέδρου του Χάρη Τιφτιρικίδη τον τίμησε με μια αναμνηστική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στο δημοτικό σχολείο του χωριού μας.

Ο σύλλογος του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο καινούργιο του σχολείο και ο κύριος Δόμβρος ευχαρίστησε τον σύλλογο και του γονείς για την άψογη συνεργασία

Παρών και ο καινούργιος διευθυντής Κος Μπάης Κυριάκος που αναφέρθηκε στο φαινόμενο του μπούλιγκ και πως πρέπει ο καθένας να προστατέψει το παιδί του και να το ενημερώνει.

Στην συνέχεια η Κυρία Ελπίδα Δημητρίου και ο Γιάννης Σεφέρογλου μας κράτησαν συντροφιά με τις υπέροχες φωνές τους μέχρι αργά το βράδυ.

Την μουσική επιμέλεια την είχε ο Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν πραγματικά εκπληκτικός.

domvros

domvros
Mpahs
Mpahs
tiftirikidis domvros
tiftirikidis domvros
dimitriou
dimitriou
kosmos anti bulyikg
kosmos anti bulyikg

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΕ ΚΟΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΥΓΟΥ

koryfeees

koryfeees
Αφού τέλειωσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Ζυγό δάσκαλοι,μαθητές,γονείς,εκπρόσωποι των συλλόγων και του δήμου,επισκευτήκαμε τις Κορυφές και την Παλαιά Καβάλα κατόπιν συνεννοήσεως του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Χάρη Τιφτιρικίδη με τους προέδρους των κοινοτήτων των Κορυφών (Νικολέτα Παπαδοπούλου)και της Παλαιάς Καβάλας(Θωμά Μπαζάκο).
Ο σκοπός απλός αλλά πολύ σημαντικός,τιμή στους πεσόντες,θύματα της  Βουλγαρικής κατοχής.
Οι στιγμές πραγματικά συγκινητικές για τους κατοίκους αλλά και για εμάς,μετά από δεκαετίες ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος από παιδιά,έγινε κατάθεση στεφάνων στα ηρώα των πεσόντων τους,προσκλητήριο νεκρών και έπαρση της σημαίας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΥΓΟΥ

anakoinoseis ekloges

anakoinoseis ekloges
Δικαίωμα για υποψηφιότητα είχαν όλοι ανεξαίρετα οι γονείς των μαθητών, που τα παιδιά τους είναι στο δημοτικό σχολείο, καθώς και οι νόμιμα διορισμένοι αντιπρόσωποί τους.
Στις εκλογές που έγιναν στην Κυριακή είχαμε οκτώ υποψήφιους που έλαβαν ο καθένας τις παρακάτω ψήφους :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 26/1/2013

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ 78
ΚΑΛΙΟΝΙΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 76
ΤΙΦΤΙΡΙΚΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ 74
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 62
ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΝΑ 60
ΜΑΚΑΤΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 34
ΣΚΑΜΝΟΥ ΒΑΓΙΑ 30
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 6

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

PARASKEYI MARMELADAS S

PARASKEYI MARMELADAS S
Παρασκευή μαρμελάδας στο δημοτικό σχολείο Ζυγού για την ενίσχυση του ταμείου από γονείς και δασκάλους του δημοτικού μας.
Σήμερα το απόγευμα ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στο δημοτικό σχολείο Ζυγού παρασκεύασε μαρμελάδες για την οικονομική ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου,χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του σχολείου και των παιδιών .
Οι γεύσεις που παρασκευάστηκαν είναι αχλάδι-μήλο,ακτινίδιο,μήλο και ακτινίδιο-αχλάδι 400 γρ.  και θα κοστίζουν 2 ευρώ.
Γονείς και κάτοικοι του χωρίου μας θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ενισχύοντας οικονομικά των σύλλογο στα ‘’γλυκά Χριστούγεννα’’ εκδήλωση  που θα γίνει 15 Δεκεμβρίου στην πλατεία του χωρίου μας αλλά και στην γιορτή των Χριστουγέννων στο δημοτικό σχολείο.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τους: Παχιδη Θανο,Προυλια Στελιο,και την ένωση αγροτικών προϊόντων καβάλας για την δωρεά των προϊόντων τους έτσι ώστε να παρασκευαστούν οι μαρμελάδες.

PPARASKEYI MARMELADAS

PPARASKEYI MARMELADAS
PARASKEYI MARMELADAS
PARASKEYI MARMELADAS
PPARASKEYI MARMELADAS S
PPARASKEYI MARMELADAS S

Οι φωτογραφίες είναι του Βουδούρη Λεωνίδα.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Εμείς οι γονείς και κηδεμόνες, στη Γενική μας Συνέλευση στις 23 Φεβρουαρίου 2001, συζητήσαμε και προβληματιστήκαμε για τα ζητήματα εκπαίδευσης των παιδιών μας στα σχολεία του Δήμου Καβάλας.

     Η γενιά μας με τα λάθη και τις παραλείψεις της οδήγησε τα παιδιά της σε ανασφάλεια και άγχος για το μέλλον τους. Οι συνέπειες  της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στη σχολική καθημερινότητα συγκλονίζουν τον παιδικό και εφηβικό ψυχικό κόσμο.


     Ζητούμε από την Πολιτεία, από το Υπουργείο Παιδείας και τις υπηρεσιακές  δομές του:


- να βελτιώσει την ποιότητα της παρεχόμενης  δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης,


- ν’ αναβαθμίσει τις συνθήκες του δημόσιου σχολείου: ολιγομελή τμήματα μαθητών, επαρκείς υποδομές και μέσα διδασκαλίας, συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής, βιοκλιματική αναμόρφωση χώρων, ενεργειακή ταυτότητα σχολικών κτηρίων,


- να μην προχωρήσει στην κατάργηση σχολικών μονάδων αλλά ούτε και των τμημάτων τους χωρίς να συντρέχουν  αντικειμενικά σοβαροί λόγοι,


- να μην προχωρήσει σε αλλαγές και μετακινήσεις σε σχολικούς χώρους υπό πίεση, αλλά να εξετασθούν προτάσεις που αποδεδειγμένα οδηγούν σε βελτίωση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και οπωσδήποτε με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου διδασκόντων, των μαθητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κάθε σχολικής μονάδας.


     Στη σημερινή δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία το δημόσιο σχολείο οφείλει ν’ αγκαλιάσει και να στηρίξει  όλους τους μαθητές. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας θα στηρίξει κάθε ενέργεια προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της σχολικής καθημερινότητας.

Η Γενική Συνέλευση
της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Καβάλας

                         Πηγη  http://www.e-kavala.eu/index.php?sec=5&cid=12755

  • 1
  • 2