ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΤΟ 1958 ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Home » ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΤΟ 1958 ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
genithiss 1948

Η συνάντηση αυτή έγινε 7 Σεπτέμβρη σε έναν πάρα πολύ ευχάριστο χώρο στην ταβέρνα Μετόχι στο Κρυονέρι,με τέλειο μενού και σέρβις,πράγμα που πάντα βοηθά σε ανάλογες περιπτώσεις.
Σε αυτές τις συναντήσεις όταν γίνονται για πρώτη φορά,υπάρχει σχεδόν πάντα αμηχανία τα πρώτα λεπτά της συνάντησης,και μετά θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια,και μένουν σε αυτά,συζητώντας ατελείωτες ώρες.
Το παράπονο όλων είναι οι αδικαιολόγητες απουσίες από άτομα κυρίως που ζουν στο χωριό.
Για την εκδήλωση έρχονται  χωριανοί μας από πάρα πολύ μακριά,με λαχτάρα να συναντήσουν τους παλιούς τους συμμαθητές,και άλλοι που ζουν μέσα στο χωριό δεν εμφανίζονται.
Πραγματικά αυτό το έχω νιώσει και εγώ και είναι πολύ άσχημο και απογοητευτικό.
Απουσίες λοιπόν είχαμε και σε αυτήν την συνάντηση,αλλά γρήγορα το γεγονός αυτό ξεπεράστηκε και είδαμε συγκινητικές εικόνες.
Πάντα έχουμε τα πηγαδάκια μεταξύ ανδρών και γυναικών,οι συζητήσεις ίδιες σε όλες τις συναντήσεις,αταξίες,πειράγματα,παλιά φλερτ.
Όλοι θυμούνται τον καλό τον δάσκαλο και τα καλά γεγονότα,όλα τα άσχημα το περάσματα του χρόνου τα αποβάλει από την θύμηση μας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που παίρνουν την ευθύνη να διοργανώσουν τις επανασυνδέσεις αυτές,και ευτυχώς στο χωριό μας υπάρχουν πάρα πολλά δραστήρια άτομα που λαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

genithiis 1948 genithis 1948 genithisss 1948  
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top