ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (Ε.Ο.Π) ΤΟ MTB TOY 2ου ZIGOS RUN AND MTB RACE ΤΟ 2014

Home » ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (Ε.Ο.Π) ΤΟ MTB TOY 2ου ZIGOS RUN AND MTB RACE ΤΟ 2014
fisiolatrikos epsmath

Το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο στην Θεσσαλονίκη η συνάντηση των ποδηλατικών σωματείων που είναι μέλη της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ με κύριο θέμα τον ορισμό των ημερομηνιών διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας από την ένωση και τα ποδηλατικά σωματεία για το 2014.  
Το παρόν για την Καβάλα έδωσαν ο πρόεδρος του Κύκλοτρων Γιώργος Τσέλιος,ο αντιπρόεδρος Κώστας Μελίδης,και ο Παναγιώτης Παχίδης εκπρόσωπος του Zigos run and mtb Race.
Κύριος  στόχος ήταν η διεξαγωγή αγώνα να επαναληφθεί στο νομό Καβάλας και συγκεκριμένα στο Ζυγός το 2014.
 Ο στόχος επιτεύχθη,αφού όλα τα σωματεία συμφώνησαν για την τελική ημερομηνία ώστε ο αγώνας ΜΤΒ στο Ζυγός Καβάλας να ενταχθεί στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) ως OPEN για τις 6 Απριλίου 2014.
Εμείς Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα σωματεία που με την στάση τους μας στήριξαν,αλλά και για τα καλά τους λόγια για τα  φετινή μας διοργάνωση.
Δεσμευόμαστε ότι και το 2ο Zigos run and mtb race θα έχει την ίδια επιτυχία αφού όλοι οι σύλλογοι που το στηρίζουν και οι εθελοντές  το έχουν αγκαλιάσει δίνοντας τα πάντα έτσι ώστε η διοργάνωση να αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις και το 2014.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δώσουμε όταν αναρτηθεί και ο τελικός πίνακας από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ).

Και ο τελικός πίνακας αναρτήθηκε……..

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top