ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ WOOD WATER WILD

Home » ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ WOOD WATER WILD
zygos z

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τριήμερο, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, το φεστιβάλ 4ο στη σειρά, Wood Water Wild.
 

Aπό πλευράς συμμετοχής κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ, πέρασαν από τις εκδηλώσεις του, τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ήσυχο χωριό της Παλιάς Καβάλας, αλλά και πριν από αυτό, στον χώρο του μονοπατιού και του νερόμυλου, δημιουργήθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, από διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, μια ουρά που έφτανε τα δύο χιλιόμετρα.

Οι εκδηλώσεις χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες. Στους αγώνες δρόμου που υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή, στις εκδηλώσεις που έγιναν στο νερόμυλο, στη διάρκεια της ημέρας και των απογευμάτων και στις μουσικές συναυλίες, το βράδυ της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής.

Οι πιο όμορφες στιγμές του φεστιβάλ ήταν οι στιγμές των συναυλιών με πάρα πολλούς παρόντες, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στο ότι οι επισκέπτες είχαν να δουν και να κάνουν πολλά, έτσι όπως ήταν προετοιμασμένη η εκδήλωση.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε όπως είχε σχεδιασθεί, από την αρχή μέχρι το τέλος του, αφού όλοι οι συμμετέχοντες σύλλογοι ήταν παρόντες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα αναπτύχθηκε στο παζάρι, μια μικρή αγορά που έφτιαξαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Από το φεστιβάλ πέρασαν πολλοί και διάφοροι, επώνυμοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων. Ο Κωστής Σιμιτσής, ο Θεοδώρα Βαβαλέσκου, ο Παναγιώτης Ακριτίδης, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Βασίλης Λιόγκας, ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Στέλιος Σχοινάκης, ο Κώστας Παπακοσμάς, ο Αρχέλαος Γρανάς.

Στον αγώνα δρόμου, στο δρόμο του νερού συμμετείχαν 127 αθλητές. Πρώτευσε ο αθλητής Σιδερίδης που διήνυσε τη διαδρομή από την πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας, μέχρι την πλατεία της Παλιάς Καβάλας, σε 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στον αγώνα των ποδηλάτων έλαβαν μέρος 45 ποδηλάτες.

 Πηγή: Ιστοσελίδα Πρωινή

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top