ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ-ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

Home » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ-ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ
Σύλλογος Αιμοδοτών Επιμελητηρίου Καβάλας – Τοπικό Συμβούλιο Νέων

Δώσε αίμα, σώσε μία ζωή…

30.09.2010

Η αιμοδοσία είναι μία υπόθεση που αφορά όλους μας και κυρίως θα πρέπει να αφορά τους νέους ανθρώπους. Γι’ αυτό το λόγο το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, στηρίζει για μία ακόμη χρονιά την πρωτοβουλία του Συλλόγου Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας, «Απόστολος Μαρδύρης», ο οποίος στις 1 και 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει την ετήσια αιμοδοσία του στο Επιμελητήριο.
Το ΤΟΣΥΝ, εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αλέξανδρος Προκοπίου, ο οποίος τόνισε ότι η αιμοδοσία αφορά όλους τους ανθρώπους και αποτελεί δείγμα πολιτισμού. Είναι πολύ σημαντικό σε μία εποχή, που συμβαίνουν πολλά ατυχήματα και οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται αίμα, να υπάρχουν σύλλογοι, όπως αυτός του Επιμελητηρίου, που καταβάλλουν όλη αυτή την εθελοντική προσπάθεια και συγκεντρώνουν μεγάλες ποσότητες αίματος, ικανές να σώσουν πολλές ζωές», δήλωσε ο Αλέξανδρος Προκοπίου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Συμεών Μπέλος, τόνισε ότι το νοσοκομείο έχει μεγάλη ανάγκη από αίμα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα τροχαία ατυχήματα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ. Από την πλευρά του ο Γραμματέας του Συλλόγου, Αντώνης Καραγιαννίδης, δήλωσε ότι αυτή θα είναι η 9η αιμοδοσία και σημείωσε την αυξητική πορεία των μελών του συλλόγου. «Η αποθήκη αίματος που έχουμε, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μελών του Επιμελητηρίου, ενώ στόχος μας είναι να προσελκύσουμε περισσότερους νέους ανθρώπους», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι η ποσότητα αίματος που δίνουμε είναι απειροελάχιστη και ο ανθρώπινος οργανισμός την ανακτά αμέσως.

Πάνος Μεγαλομμάτης

Εκτυπώστε το άρθρο Προσθέστε στα Αγαπημένα Προσθέστε στα Αγαπημένα
Στείλτε τη σελίδα σε φίλους Στείλτε τη σελίδα σε φίλους Σχολιάστε το άρθρο Σχολιάστε το άρθρο



Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top