ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Home » ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Περίοδο πολέμου… θυμίζουν τα άδεια ράφια των σούπερ μάρκετ και στην Καβάλα!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Από τον Γιάννη Κομνηνό

Σοβαρές δυσλειτουργίες στην αγορά της Καβάλας και όχι μόνο έχει προκαλέσει η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. λόγω της μη τροφοδοσίας των εμπορικών καταστημάτων. Εκτός από τα άδεια ράφια σε πολλά καταστήματα τροφίμων ελλείψεις και καθυστερήσεις έχουν εμφανιστεί και στα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας , Χρήστο Ηλιάδη.
Την ίδια ώρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών παραμένουν στο λιμάνι Φίλιππος Β΄ της Νέας Καρβάλης .

Την πληρώνει το εμπόριο…
Την ίδια ώρα οι φορείς της αγοράς τονίζουν πως πληρώνουν τις συνέπειες των διαφορών μεταξύ κυβέρνησης και ιδιοκτητών φορτηγών έχοντας υποστεί μεγάλες ζημιές σε μια ήδη κακή οικονομική συγκυρία. «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διότι πιστεύαμε ότι η απεργία θα τελείωνε» δηλώνει η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας , Μαρία Τσουρή, μιλώντας στο KAVALANEΤ. Έγιναν διαπραγματεύσεις όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αποτέλεσμα κάτι που σημαίνει πώς αν αυτό συνεχιστεί η αγορά θα έχει σοβαρά προβλήματα μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο οικονομικής δυσπραγίας και κρίσης.

ΜΙΜΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ «25 χρόνια στο εμπόριο , πρώτη φορά ζω τέτοια κατάσταση»

«Αντιμετωπίζουμε μεγάλα προβλήματα και εκφράζουμε έντονα τα παράπονά μας στη συναδελφική επαγγελματική τάξη των μεταφορέων, τους οποίους στηρίζουμε ως πελάτες εδώ και χρόνια. Αυτή τη στιγμή αφήνουν το εμπόριο να ρημάζει. Δεν μπορούν οι αγώνες μιας επαγγελματικής τάξης, οποιανδήποτε κι αν είναι αυτή, να κλείνουν δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια και οι ενέργειες αυτές να έχουν ως τελικό αποδέκτη το εμπόριο που ήδη πλήττεται σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Τους καλούμε έστω και για τέσσερις μέρες να ανοίξουν τους δρόμους, να τροφοδοτηθούν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις..

Στα σούπερ μάρκετ:

Τεράστιο το πρόβλημα για μεγάλες αλυσίδες super market, που επί τουλάχιστον μια βδομάδα αντιμετωπίζουν τον κλεφτοπόλεμο των απεργών.
Σε κεντρικά σουπερ μάρκετ τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στις ελλείψεις γαλακτοκομικών, απορρυπαντικών και ειδών σπιτιού. “Γιαούρτια και γάλα παρουσιάζουν καθημερινά ελλείψεις καθώς η τροφοδοσία γίνετε ανά δύο ημέρες και όχι καθημερινά όπως συνέβαινε πριν την απεργία μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στα αππορυπαντικά” δήλωσε η υπεύθυνη των καταστημάτων “ΜΑΣΟΥΤΗ” , κ. Φρόσω Αγοραστού.
Πηγη www.kavalanet.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top