Η ΕΡΤ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ-ΘΑΣΟΥ

Home » Η ΕΡΤ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ-ΘΑΣΟΥ
food banner 2011

Η ΕΡΤ χορηγός του Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου

Χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου που αρχίζει τον Ιούλιο, θα είναι και πάλι φέτος το καλοκαίρι η ΕΡΤ. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα η ΕΡΤ Α.Ε., αποδεχόμενη σχετική επιστολή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Θεοδώρου Γκόνη, που αναφέρεται στο σύνολο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ από τις 2 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, η Κρατική Ραδιοφωνία-Τηλεόραση θα δώσει τουλάχιστον 300 διαφημιστικά σποτ μέσω της ΕΤ1, της ΕΤ3, της ΝΕΤ, του Ραδιοφωνικού Σταθμού 95,8 και του 2ου Προγράμματος 103,7. Στο πλαίσιο της χορηγίας η ΕΡΤ θα εκδώσει τιμολόγιο αξίας 100 ευρώ + Φ.Π.Α., τίμημα που θα καταβάλει η ίδια ως τίμημα της χορηγίας. Το τίμημα φυσικά και είναι συμβολικό.
Σε αντάλλαγμα το Φεστιβάλ Φιλίππων αναλαμβάνει να τυπώσει τα λογότυπα της ΕΤ1, της ΕΤ3, του 2ου Προγράμματος και του Σταθμού 95,8 ως χορηγών επικοινωνίας σε όλο το έντυπο υλικό που θα εκδοθεί για τις ανάγκες προβολής του Φεστιβάλ. Ίδια αναφορά θα γίνεται σε όλα τα δελτία Τύπου, στις συνεντεύξεις Τύπου και σε κάθε δημόσια αναφορά του Φεστιβάλ.
Πηγή: Ιστοσελίδα Πρωινή

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top