ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Home » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
zygos 00566cd374761567f0cff607c08b8ac5

Ο Σύλλογος Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Καβάλας στη διάθεση πατάτας από παραγωγούς συνεχίζει , οργανώνοντας το για ακόμη μια φορά . Η μεγάλη αποδοχή της πρωτοβουλίας που οργάνωσε σε τοπικό επίπεδο ο Σύλλογος μας, δείχνει αφενός το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο της πλειοψηφίας πλέον του λαού που δημιούργησε η πολιτική των Μνημονίων και των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, αφετέρου ότι οργανωμένες προσπάθειες μπορούν να έχουν πραχτικά αποτελέσματα, ώστε να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση με όρους αντίστασης και αλληλεγγύης. Θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική, εντάσσοντας και άλλα προϊόντα το επόμενο διάστημα και δίνοντας σε αυτή τη προσπάθεια διάρκεια και διαχρονικότητα.
Καλούμε παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο προκειμένου να οργανωθεί η διάθεση των προϊόντων τους.
Ανακοινώνουμε ότι η επόμενη διάθεση πατάτας από παραγωγούς του Νευροκοπίου θα γίνει την Κυριακή  1/4/2012  από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι δίπλα  στο χώρο αναμονής επιβατών στο Λιμάνι της  Καβάλας.
Οι συμπολίτες μας που έχουν παραγγείλει πατάτες ή όσοι θέλουν να παραγγείλουν , ώστε να έχουν προτεραιότητα , θα πρέπει να περάσουν το Σάββατο 31/3/2012 από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι ,από τον πολυχώρο «Σήματα Καπνού» (Βότση 10), για να προμηθευτούν το χαρτάκι προτεραιότητας.
Καλούμε τους συμπολίτες που θέλουν εθελοντικά να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες δράσεις να έρθουν στις συνελεύσεις του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 18΄00

Επικοινωνια 6977180286-6976198601

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top