ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Home » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

”Θα διαφυλάξουμε το πνεύμα, τη λαϊκότητα και τον ειρηνικό χαρακτήρα του Συντάγματος.
Η προσφυγή στη βία, η στρατηγική της έντασης είναι το τελευταίο χαρτί μιας απαξιωμένης, καταστροφικής και επικίνδυνης κυβέρνησης.
Την είδαμε σήμερα να συνεχίζει τις υστερικές, μεγαλομανείς και αφόρητα γελοίες κινήσεις κορυφής ενός αφασικού πολιτικού συστήματος και από την άλλη να χρησιμοποιεί με μίσος και εκδικητικότητα τους μπράβους της, σε συνεργασία με προβοκάτορες και νεοφασίστες, ενάντια σε εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένου λαού που διαδήλωνε ειρηνικά.
Χαιρετίζουμε όλους αυτούς που άντεξαν, έμειναν στο Σύνταγμα και τους γύρο χώρους, πιστοί στο κάλεσμα της δημοκρατίας και της ειρηνικής εξέγερσης.
Ζούμε το κύκνειο άσμα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής καλεί όλες και όλους να δίνουν το παρόν ακατάπαυστα, σήμερα το απόγευμα, αύριο, μεθαύριο στο Σύνταγμα.
Να στηρίξουν με κάθε ηθική και πρακτική συνδρομή τη Λαϊκή Συνέλευση του Συντάγματος που αποτελεί τον κεντρικό στόχο της κυβερνητικής επίθεσης.
Να ετοιμαστούν για τη μεγάλη κινητοποίηση της 23ης Ιουνίου, μέρα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφαιρώντας από τον Γ. Παπανδρέου κάθε νομιμότητα εκπροσώπησης του ελληνικού λαού.
Η πλατεία Συντάγματος είναι η καρδιά της Ελλάδας σήμερα. Δεν θα τους τη χαρίσουμε.
Όλες και όλοι στο Σύνταγμα”.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top