ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΙΚΑΣ ΘΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

Home » ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΙΚΑΣ ΘΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εμείς, οι «Φίλοι της Αννίκας Θαρροπούλου» έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να οργανώσουμε ομάδες ανακούφισης παιδιών και ενηλίκων από πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως ανάγκες για προϊόντα και υπηρεσίες επιβίωσης, αγαθά πρώτης ανάγκης αλλά και αγαθά πολιτισμού για να προστατέψουμε και να διασφαλίσουμε την απαιτούμενη ποιότητα της ζωής μας, που τη δικαιούμαστε όλοι.

Χαριστικό παζάρι – Ανταλλακτήριο μεταχειρισμένων αντικειμένων
Όλοι προσφέρουμε αμεταχείριστα ή καλά διατηρημένα μεταχειρισμένα αντικείμενα που δεν τα χρειαζόμαστε πια, τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, είδη σχολείου και κατοικίας, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά βοηθήματα, εργαλεία, διακοσμητικά είδη κλπ
Όλοι παραλαμβάνουμε για κατανάλωση ότι χρειαζόμαστε σε ίσο αριθμό αντικειμένων με αυτά που έχουμε προσφέρει. Όταν δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι, παίρνουμε τα αντικείμενα για κατανάλωση που μας είναι απαραίτητα..

–     Σύστημα τοπικών ανταλλαγών υπηρεσιών και προϊόντων (LETS)
Ένας τρόπος για να ζεις και να εργάζεσαι χωρίς χρήματα. Για να αναπνεύσει η τοπική οικονομία για να ζήσει και να αναπτυχθεί στις δύσκολες οικονομικά εποχές.
Καθένας προσφέρει και ζητάει αυτό που έχει ανάγκη από υπηρεσίες που συμπληρώνει στο έντυπο που αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων και μελλοντικά στο διαδίκτυο. Μονάδα ανταλλαγής ο χρόνος μιας ώρας. Αυτό προωθεί την ισονομία και βοηθάει στο να στηριχθούν οικογένειες και συμπολίτες μας με προβλήματα. Επίσης βοηθάει στην επανένταξη και στην τόνωση της αυτοπεποίθησης ανέργων. Ακόμα δίνει την ευκαιρία της προσφορά σε εθελοντές νέους, ενήλικες αλλά και συνταξιούχους.
Η ανταλλαγή γίνεται άμεσα μεταξύ των ενδιαφερομένων
Όλες οι υπηρεσίες «ξεπληρώνονται» σε χρονικό διάστημα που θα συμφωνηθεί.

Συμμετοχικό τραπέζι
Ο καθένας φέρνει από το σπίτι του, αν μπορεί, οποιοδήποτε μαγειρεμένο φαγητό για το μπουφέ. Σερβίρεται από τον κοινό μπουφέ ότι επιθυμεί. Τρώμε παρέα , συζητάμε και ψυχαγωγούμαστε.

Καθημερινά
Πληροφορίες – έντυπα για ανταλλαγές – χαριστικό παζάρι 
Κάθε Παρασκευή στις 20.30 συμμετοχικό τραπέζι
Όλες οι πληροφορίες και οι δραστηριότητες στα ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ (Βότση 10)

Κανένας μόνος του στην κρίση και στην επίθεση που δέχεται ο λαός μας

Οι φίλοι της Αννίκας Θαρροπούλου
filoiannikas@gmail.com“>filoiannikas@gmail.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top