ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Home » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ
deyaf metrhseis001

Αξιότιμε κύριε Παχίδη,
σε απάντηση του ερωτήματός σας σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού στο Ζυγό, σας προωθώ σχετική απάντηση. Οι επίσημες μετρήσεις που θα βρείτε συνημμένες, συνοδεύονται από μία αναφορά στα τρέχοντα έργα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση του δικτύου ύδρευσης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ζυγού.

  1. Η καταλληλότητα του πόσιμου νερού στο Δήμο Φιλίππων γίνεται με τακτικές μηνιαίες μετρήσεις από το εργαστήριο ενόργανης ανάλυσης του ΤΕΙ Καβάλας. Σας επισυνάπτω τις τελευταίες μετρήσεις που επιβεβαιώνουν την καταλληλότητα του πόσιμου νερού στα Δημοτικά Διαμερίσματα Φιλίππων-Ζυγού.
  2. Τα σε εξέλιξη έργα που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ύδρευσης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ζυγού έχουν ως εξής:
  • Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης Ζυγού (βρίσκεται δίπλα στην παλιά δεξαμενή) – Προϋπολογισμός:238.000€ – Το έργο ξεκίνησε στις 26/5/2009 και βρισκόμαστε στο στάδιο της ολοκλήρωσης (υπολείπονται οι τελικές συνδέσεις και η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ).
  • Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Ζυγού – Προϋπολογισμός:180.880€ – Το έργο ξεκίνησε στις 17/8/2009 και έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 4 μήνες.
  • Κατασκευή δικτύου ύδρευσης-αποχέτευσης Ζυγού – Προϋπολογισμός:952.000€ – Το έργο ξεκίνησε στις 10/9/2009 και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 6 μήνες.
  • Εργασίες υποδομών ύδρευσης-αποχέτευσης Νέου Ζυγού – Προϋπολογισμός:969.850€ – Το έργο ξεκίνησε στις 12/5/2009 και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες.

Τα παραπάνω έργα σε συνδυασμό με τη πρόσφατη γεώτρηση που ολοκληρώθηκε μέσα στο 2008 αναβαθμίζουν το ήδη αξιόπιστο και ασφαλές δίκτυο ύδρευσης της περιοχής (κάτι που βεβαιώνουν και οι μετρήσεις που επισυνάπτονται).
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Με τιμή
Ηλίας Γιαρματζίδης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top