ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ!!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Home » ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ!!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αποκλεισμένοι στα λευκά οι Καβαλιώτες!!Προβλήματα στους δρόμους…

«Έντονη χιονόπτωση στον Νομό Καβάλας με κλειστούς τους δύο κεντρικούς δρόμους προς το Νοσοκομείο, κλειστά σχολεία, οδικές αρτηρίες, χρήση αλυσίδων και αλατιέρες του Δήμου να προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους».

Από τις 5 το πρωί της Πέμπτης το χιόνι άρχισε να πέφτει πυκνό σε όλο τον νομό Καβάλας αλλά και στις περισσότερες περιοχές γύρω- γύρω. Την ώρα που ο κόσμος άρχισε να πηγαίνει στις δουλειές του αντίκρισε χαρούμενος το λευκό τοπίο, όμως συνοφρυώθηκε στην συνέχεια γιατί αντιλήφθηκε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει.
Όλοι οι δρόμοι κλειστοί στις βορεινές γειτονιές της πόλης, Βύρωνας, Δεξαμενή, Κηπούπολη , Άγιος Λουκάς, Χωράφα, Προφήτης Ηλίας και τόσες άλλες, αλλά παραδόξως η Νεάπολις ανοιχτή λόγω του ότι οι αλατιέρες προέβλεψαν να ρίξουν το αλατόνερό τους από το βράδυ της Τετάρτης.
Η κυκλοφορία γινόταν μόνο με αλυσίδες και σε μερικές περιοχές κάποιοι τολμηροί το «πήραν με τα πόδια». Σιγά-σιγά.
Τα λεωφορεία φυσικά δεν εκτέλεσαν κανένα δρομολόγιο. Ούτε τα αστικά ούτε τα υπεραστικά.

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την αρχή της ημέρας η πόλη ήταν η πρόσβαση στο Νοσοκομείο όπου η κυκλοφορία γινόταν με αλυσίδες και δεν μπορούσα να αλλάξουν ούτε οι βάρδιες και πολλοί από το προσωπικό στάθηκε αδύνατο να ανέβει στην περιοχή του Αγίου Σίλα.
Δύσκολα ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην πρόσβαση για το Νοσοκομείο από τους ασθενείς που μέχρι τις 9 το πρωί οι δύο μεγάλοι δρόμοι που οδηγούν εκεί δεν είχαν καμία διάνοιξη με την ρίψη αλατιού .
Τα σχολεία με απόφαση της Νομαρχίας σε όλο τον Νομό Καβάλας έμειναν κλειστά και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σε όλους τους δρόμους ήταν απαραίτητη η χρήση αλυσίδων.
Επίσης δεν εκτελέστηκαν τα αεροπορικά δρομολόγια
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ Χατζηαναστασίου λεωφορείο του Δήμου μετέφερε νοσηλευτικό προσωπικό. Στις 9 το πρωί το «μαχαίρι» καθάρισε όσο μπορούσε τους δρόμους προς το νοσοκομείο και άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται κυκλοφορία.
Καθαρίζουμε είπε ο Αντιδήμαρχος από τις 4 τα χαράματα όμως ρίχνει τόσο πολύ χιόνι που από την μια πλευρά καθαρίζουμε και από την άλλη τον σκεπάζει το χιόνι.
Το αστικό που κάνει τα δρομολόγια προς το νοσοκομείο δεν ανεβαίνει εκεί και αναγκάστηκε ο ίδιος να μεταφέρει προσωπικό.
Ο κ Χατζηαναστασίου υπέδειξε στον κόσμο που θέλει να επισκεφθεί το ίδρυμα να βάλει αλυσίδες, για την πιο εύκολη πρόσβαση τους εκεί.

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
κίνηση των λεωφορείων είπε πως είναι δύσκολο να βάζει ένα αυτόματο όχημα αλυσίδες για 200 μέτρα και μετά να τις βγάζει. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορούμε να βάλουμε λεωφορεία για το νοσοκομείο γιατί αρκετοί οδηγοί αρνούνται να ανεβούν στο νοσοκομείο γιατί φοβούνται για την ακεραιότητα του κόσμου. Δύο λεωφορεία εγκλωβίστηκαν στο νοσοκομείο και δεν ρισκάρουν να κατέβουν προς την πόλη, γιατί η κατάβαση είναι πολύ πιο δύσκολη από την ανάβαση.
Κανείς δεν θέλει να είναι υπόλογος για την ζωή των επιβατών σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον δρόμο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Με μεγάλη δυσκολία και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων προς την Ελευθερούπολη, Δράμα και δεν γίνεται λόγος για την κυκλοφορία προς τους Ορεινούς Δήμους της Καβάλας, Ορεινού, Πιερέων, Παγγαίου. Ζόρικα τα πράγμτα όμως και στην κίνηση του Δήμου Ελευθερών
Δυσκολία επίσης και στην Εγνατία οδό όπου για την Θεσσαλονίκη αλλά και την Θράκη οι οδηγοί είναι επιβεβλημένο να χρησιμοποιούν οπωσδήποτε αλυσίδες,.
Πηγη www.kavalanet.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top