ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΩΜΑ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΥΓΟΥ

Home » ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΩΜΑ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΥΓΟΥ
anapa

Το Σαββάτο το βράδυ ο ποντιακός μας σύλλογος έκανε γλέντι καθότι παραμονή του Θωμά και το χωριό μας γιορτάζει αφού ο πολιούχος της εκκλησίας  μας είναι ο Απόστολος Θωμάς.
Με τον κίνδυνο που υπήρχε για βροχή ο σύλλογος αναγκάστηκε την εκδήλωση να την κάνει στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων του σχολείου.
Το συγκρότημα του Παργετάκη στα παραδοσιακά και στην λύρα ο Σουλτίδης ο Δημήτρης με νταούλι τον Παπαδόπουλο διασκέδασαν τους παραβρισκόμενους  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

xorosxorossxorosss
Φέτος το μενού ήταν πάρα πολύ καλό αφού τα φαγητά τα παρασκεύασε catering  όλο αυτό σε συνδυασμό με την καλή εξυπηρέτηση και την καλή ρετσίνα ήταν ότι καλύτερο για διασκέδαση.
Το Σάββατο το βράδυ είχαμε και την παρασκευή του παραδοσιακού ποντιακού εδέσματος ‘’κεσκεκ΄΄από τον Καρακασίδη Χαράλαμπο,τον Καρακασίδη Γιάννη,τον Αβράμ Χατζηπαπαθεοδωρίδης και τον Γιώργο Μαδεμτζίδη που ακούραστα πολλά χρόνια βοηθούν τον ποντιακό σύλλογο. 

keskekkeskekkkeskekkk
Την Κυριακή το απόγευμα ηταν η σειρά της αναπαράστασης του ποντιακού γάμου με τα μέλη του χορευτικού του συλλόγου να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε η αναπαράσταση να αποδοθεί όσο πιο καλύτερα γίνετε
Οι θεατές και φέτος ήταν πάρα πολύ αφού ο προάυλιος χώρος του σχολείου ήταν για άλλη μια φορά γεμάτος
Τα τρία χορευτικά τμήματα του ποντιακού μας συλλόγου απέσπασαν πάρα πολλές φορές το χειροκρότημα όλων και ειδικά οι μικροί  μας χορευτές
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε στο κόσμο δωρεάν το παραδοσιακό  κεσκέκ από μέλη του ποντιακού συλλόγου  και πισία από φούρνο του χωριού  μας.

aanaanaanaaaanaaaaanapanapaappanaparanaparasanaparastGAMOSGAMOSSGAMOSSS

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top