ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Home » ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ
junior aris zugou sima ari zugou

Κύριε πρόεδρε και μέλη της ΕΠΣ Καβάλας, κύριε Αρχιδαιτητή, Μέχρι σήμερα ο σύλλογός μας δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και έχουμε σεβαστεί όλες τις επιταγές της ΕΠΣ Καβάλας.
Τονίζουμε την προσπάθειά μας που συνέβαλε στη δραστική μείωση των προβλημάτων της εξέδρας, καθώς και το σεβασμό που έχουμε επιδείξει στις διαιτητικές αποφάσεις, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.
Σήμερα 01-02-2015 στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Κεραυνό Ελευθερών ο διαιτητής κ. Παναγιωτίδης αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς υπέπεσε σε επανειλημμένα και σοβαρότατα σφάλματα εναντίον της ομάδας μας.

Στον σημερινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Αρης Ζυγού – Κεραυνός Ελευθερών βιώσαμε δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό τη σκοτεινή πλευρά του ποδοσφαίρου.
Όσοι ήταν στο Δημοτικό Στάδιο Ζυγού γνωρίζουν…
Το πέναλτι που έδωσε εις βάρος της ομάδας μας όχι απλά δεν υπάρχει, αλλά δεν το αντιλήφθησαν ούτε οι αντίπαλοι.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα σημαντικότερα, τα οποία ασφαλώς οδήγησαν σε αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος:
Στο 29ο λεπτό ( κι ενώ η ομάδα μας έχανε με 2-0) δεν υπέδειξε πέναλτι σε καταφανέστατο χέρι του αμυντικού της αντιπάλου ομάδος. Στο 32΄ λεπτό σε προσπάθεια του αμυντικού του Κεραυνού Ελευθερών να διώξει με το κεφάλι η μπάλα χτυπά στο χέρι του και πάλι ο υποφαινόμενος κ.Παναγιωτίδης αρνείται το πέναλτι.
Το αποκορύφωμα ήταν στο 90΄ λεπτό να υποδείξει πέναλτι εις βάρος της ομάδος μας σε μια φάση που και οι φιλοξενούμενοι δεν πίστευαν στα μάτια τους .
Γενικά εκτός από την κάκιστη και προκατειλημμένη – κατά την άποψή μας- διαιτησία του στο σημερινό παιχνίδι, ο κ. Παναγιωτίδης ήρθε, πληρώθηκε, περπάτησε, και σφύριζε ότι έβλεπε από τα 50μ.
Γνωρίζουμε ότι ο λόγος των σωματείων δεν είναι αρκετός προκειμένου να οδηγήσει σε τιμωρία – όπως θα έπρεπε – του σημερινού διαιτητή.
Επίσης γνωρίζουμε ότι ο αγώνας που δώσαμε ως Δ.Σ. να κατευνάσουμε την δίκαιη αγανάκτηση των φιλάθλων μας δεν θα αποτυπωθεί πουθενά.
Θεωρούμε όμως ότι δεν πρέπει να περάσει στα ‘’βουβά’’ η φωνή μας, για το λόγο αυτό συνήλθαμε απόψε σε έκτακτο Δ.Σ. και ζητάμε ο διαιτητής κ. Παναγιωτίδης να μην οριστεί σε άλλον αγώνα της ομάδας μας για τη φετινή περίοδο.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του
Α.Μ .Σ. ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top