ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Home » ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
profile1hg

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον συνδυασμό του Δημάρχου Καβάλας ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ , ΚΑΒΑΛΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ 2010 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ

Γεννήθηκα το 1966 στην Γερμανία , από πατέρα Ζυγοσιανό τον Γεώργιο Αρχοντίδη του Αθανασίου και μητέρα Λεκανιώτισα, την Χρυσούλα Παπαδοπούλου του Σωκράτη.
Μεγάλωσα στο Ζυγό Καβάλας.
Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο (Αρρένων) Καβάλας με αριστείο και πρωτείο.
, όπου και κατοικώ σήμερα με την οικογένεια μου , τον σύζυγό μου Σάββα Καρασαββόγλου και τις δίδυμες κόρες μου Μαρίνα και Ειρήνη ηλικίας εννέα ετών.

Σπούδασα στην ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Θες/νίκης . Διατηρώ Δικηγορικό γραφείο από το 1991 στην Καβάλα και ασκώ μάχιμη δικηγορία.

Για πολλά χρόνια παρέχω τις νομικές υπηρεσίες μου στον ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ήμουν αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του παιδικού σταθμού Ζυγού για τρία έτη καθώς και αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου ειδικού σχολείου Καβάλας μέχρι σήμερα.

Για πρώτη φορά θέλησα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ο οποίος θα προκύψει μετα την συνένωση του Δημου Φιλίππων με τον Δήμο Καβάλας , διότι πιστεύω ότι οφείλουμε να υπερασπίσουμε και να προφυλάξουμε τον τόπο μας, με γνώμονα την ομαδικότητα και την συλλογικότητα σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η ιδιοτέλεια και ο ατομικισμός .

Πρέπει να υπηρετήσουμε τον Καλλικράτη εμείς που τον πιστεύουμε για να έχει αποτελεσματικότητα.

Ζητώ μα μου δείξετε την εμπιστοσύνη σας και να με στηρίξετε, οι μεν παλιοί με την εμπειρία σας οι δε νέοι με την τόλμη σας.

Με εκτίμηση

ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.ΑΡΧΟΝΤΙΔΟΥ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top