ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Home » ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.
zygos Nosokomeio giatroi stop eksoterika iatreia

Την συνέχιση της επίσχεσης εργασίας και την πρόθεσή τους να στηρίξουν την απόφαση της γενικής τους συνέλευσης για την διακοπή λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Καβάλας , αποφάσισαν οι γιατροί της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας (ΕΓΕΣΥΚ) στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 24 Ιουλίου το πρωί. Ακόμη, όπως μας ενημέρωσε σχετικά ο μέχρι χθες πρόεδρος Στάθης Τσαρίδης, κατά την διάρκεια της συνέλευσης παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και προκηρύχτηκαν εκλογές για τις 9 Αυγούστου. Εξελέγη μάλιστα εφορευτική επιτροπή που θα συντονίσει τις εκλογές.
Σύμφωνα με το κ. Τσαρίδη, η απόφαση για την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου πάρθηκε μια και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο με τον τρόπο αυτό επιδιώκει να ανανεωθεί η διοίκηση της Ένωσης Γιατρών, ενώ θα ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης από παλιότερα μέλη που θα ξαναβάλουν υποψηφιότητα. Πάντως ο κ. Τσαρίδης δεν θα είναι υποψήφιος για τις επόμενες εκλογές, όπως μας διαβεβαίωσε σχετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες δεν επιβεβαιώσαμε, μια και το θέμα όπως μας δήλωσαν είναι εσωτερικό, υπήρξε κάποια ρήξη μεταξύ των μελών της Ένωσης σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις, ενώ μια ακόμη από τις αιτίες είναι η μη συμμετοχή όλων των γιατρών στις κινητοποιήσεις. Υποψηφιότητες θα μπορούν να γίνονται μέχρι τρεις μέρες πριν τις εκλογές. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως εκτός από τον κ. Τσαρίδη που είναι Επιμελητής Α’ Ορθοπεδικής κλινικής, στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο αντιπρόεδρος ήταν ο Βλάσης Αντωνίου  ειδικευόμενος Οφθαλμολογικής κλινικής, γραμματέας ο Ιωάννης Παπαδόπουλος επιμελητής Α’ Ρευματολογικής κλινικής, αναπληρωτής γραμματέας ο Νικόλαος Καραπασιάς ειδικευόμενος Ακτινολογικού τμήματος, ταμίας ο Δημήτριος Δεμερτζής  Διευθυντής Ακτινολογικού τμήματος και μέλη οι Πασχάλης Αντωνογλούδης ειδικευόμενος Ορθοπεδικής κλινικής και Βασίλειος Χλιάρας ειδικευόμενος Γενικής Ιατρικής.

ΠΗΓΗ http://makliolios.blogspot.gr/2012/07/25.html

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top