ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Home » ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
20advaiqgm
Δήμος Φιλίππων – Βιολογικός Καθαρισμός

Σε έναν χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι συνδέσεις σε όλα τα δ.δ.

21.07.2010

Ένα χρόνο περίπου μετά τα εγκαίνια του Βιολογικού Καθαρισμού, του Δήμου Φιλίππων, ο δήμαρχος Λάζαρος Τσαταλμπασίδης μιλώντας στον «Κ.Τ.» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργολαβιών που αφορούν τη σύνδεση των δικτύων.
Ο δήμαρχος Φιλίππων μίλησε ξεχωριστά για την πορεία των έργων στα δημοτικά διαμερίσματα μέχρι σήμερα. Οι συνδέσεις έχουν ολοκληρωθεί στα δημοτικά διαμερίσματα του Ζυγού και του Νέου Ζυγού, ενώ στον Αμυγδαλεώνα έχει απομείνει μόνο το 10% για την ολοκλήρωση της εργολαβίας. Πολύ λίγες συνδέσεις έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του έργου στη Λυδία, ενώ τον Αύγουστο αναμένεται να δημοπρατηθεί η εργολαβία ύψους 2.300.000 ευρώ στο δημοτικά διαμέρισμα των Κρηνίδων. Όσον αφορά τα δημοτικά διαμερίσματα των Φιλίππων, Κρυονερίου και Πολύστυλου, ο Λάζαρος Τσαταλμπασίδης τόνισε ότι έχει ολοκληρωθεί το 50% της εργολαβίας.

Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του όσον αφορά την επιπλέον χρηματοδότηση των συγκεκριμένων έργων. «Υπάρχει μία οδηγία που επιτρέπει τη χρηματοδότηση για τα συγκεκριμένα έργα σε δημοτικά διαμερίσματα που έχουν πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων. Δυστυχώς στα δημοτικά διαμερίσματα των Φιλίππων, Κρυονερίου και Πολύστυλου ο πληθυσμός είναι άνω των 2.000 κατοίκων», δήλωσε ο δήμαρχος Φιλίππων.

Όσον αφορά το πότε θα ολοκληρωθεί πλήρως το έργο, ο Λάζαρος Τσαταλμπασίδης εκτίμησε ότι αυτό θα γίνει σε ένα χρόνο περίπου.

Δεν κάνω πίσω
Τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Φιλίππων, που έχει ανοιχτά εκφράσει την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για τη θέση του δημάρχου στο νέο Δήμο Καβάλας, συνεχίζει τις επαφές του επισκεπτόμενος κυρίως περιοχές της Καβάλας. Για μία ακόμη φορά τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και ότι θα ακολουθήσει όλη την πορεία μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου. «Από την αρχή είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου. Όσο περνούσε όμως ο καιρός καταστάλαζα ολοένα και περισσότερο στην επιλογή να θέσω την υποψηφιότητά μου. Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν αλλάζει», ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Φιλίππων, συμπληρώνοντας ότι οι σχέσεις του με το Νομάρχη Καβάλας, Θόδωρο Καλλιοντζή, δεν έχουν διαταραχθεί καθόλου.
www.k-typos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top