ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ”ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”

Home » ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ”ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”
food stadio
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

“Βοηθάμε τον Α.Ο.Κ. με τις δικές μας δυνάμεις”

Για το μέλλον, όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα της superleague και θα οριστικοποιηθεί η θέση που θα καταλάβει στην τελική βαθμολογία η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ., παρέπεμψε ο δήμαρχος, Κωστής Σιμιτσής, τη συζήτηση για τη βελτίωση του δημοτικού σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενεί και παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων. “Προς το παρόν, εκείνο στο οποίο προσηλωνόμαστε, είναι να βοηθήσουμε την ομάδα με τις δικές μας δυνάμεις, να καλέσουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών”, δήλωσε στον “Κ.Τ.”.
Με την ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας παρομοίασε το Δήμο ο δήμαρχος, Κωστής Σιμιτσής, μιλώντας χθες στον “Κ.Τ.”, μετά την απονομή των βραβείων στους ποδοσφαιριστές Τζαμέλ Αμπντούν και Μάριους Νικουλάε, οι οποίοι κέρδισαν τους τίτλους του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου τέρματος, αντίστοιχα, της περασμένης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της superleague.

“Το θέμα του σταδίου θα μας απασχολήσει όταν έρθει η ώρα”

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας διεκδικεί και φέτος τη συμμετοχή της σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, κυρίως το Europa League, μέσω της συμμετοχής της στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, με αρκετές πιθανότητες να πετύχει το στόχο της. Εάν τα καταφέρει, θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες βελτιωτικές εργασίες στο δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”, προκειμένου να κριθεί κατάλληλο για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων. Ρωτήσαμε χθες το δήμαρχο Καβάλας, εάν η δημοτική αρχή προετοιμάζεται για το παραπάνω ενδεχόμενο και μας απάντησε ότι: “Το θέμα αυτό θα μας απασχολήσει όταν η ομάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρώπη. Προς το παρόν, εκείνο στο οποίο προσηλωνόμαστε, είναι να βοηθήσουμε την ομάδα με τις δικές μας δυνάμεις, να καλέσουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών. Τα βήματα μας πρέπει να γίνονται ένα προς ένα, όπως και η ομάδα πρέπει να βλέπει τα παιχνίδια ένα προς ένα έως το τέλος του πρωταθλήματος. Μακάρι να επιτευχθεί και ο συγκεκριμένος στόχος. Το ίδιο αφορά και την ομάδα του Α.Ο.Κ. και την άλλη μεγάλη ομάδα, που λέγεται Δήμος Καβάλας”.

Πηγη http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=18821

Κωνσταντίνος Κοϊβέρογλου

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top