ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

Home » ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6973347758-6947427648.
Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 4€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ή 48€ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΥΓΟΣΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΖΥΓΟΣΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΦΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ , ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ 8.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top