ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ

Home » ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ

“Τα μέτρα είναι πολύ σκληρά, αλλά ακόμη χειρότερο είναι πως μας αναγκάζουν να πληρώνουμε παραπάνω χωρίς να έχουμε κάποια ένδειξη πως αυτή τη φορά τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει και όχι στις τσέπες τους. Γιατί αυτοί είναι αποδεδειγμένα περισσότερο κλέφτες, περισσότερο ψεύτες και περισσότερο εγκληματίες από τους περισσότερους σ αυτήν τη χώρα και δεν έχουμε λόγο να τους εμπιστευτούμε. Το ότι είναι κλέφτες και ψεύτες είναι πασίγνωστο. Όμως εγώ τους …
θεωρώ και εγκληματίες αφού πεθαίνουν άνθρωποι επειδή αργούν τα ασθενοφόρα, επειδή υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομεία, επειδή σε πολλά νησιά δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια, επειδή έχουν αφήσει να υπάρχουν δρόμοι καρμανιόλες κα. Επίσης πεθαίνουν πυροσβέστες λόγω του ότι δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Και όλα αυτά όχι επειδή δεν είχαν λεφτά, αλλά επειδή τα έδιναν όπου αυτοί ήθελαν. Είναι αδιανόητο να έχουν αυτοί ασυλία, ενώ άλλοι μπαίνουν στη φυλακή για πολύ μικρότερα αδικήματα. Και είναι αδιανόητο από τη στιγμή που είναι υποτίθεται τόσο μορφωμένοι, να μη μπορούν να κάνουν μια συζήτηση της προκοπής αλλά να τσακώνονται σαν 10χρονα αναφερόμενοι ο ένας στα αδικήματα του παρελθόντος του κόμματος του άλλου. Αλλά άλλο η παιδεία και άλλο η εκπαίδευση. Και φυσικά δεν αναφε΄ρομαι μόνου σους εκπροσώπους των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά σε όλους.
Και φυσικά και οι δημοσιογράφοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, παίζουν τα δικά τους παιχνίδια με την παραπληροφόρηση να χει φτάσει στα ύψη. Ελάχιστες από τις ερωτήσεις τους προς τους πολιτικούς είναι πάνω στη σωστή βάση, ενώ σε μερικά κανάλια εκτός από τους τσακωμούς των πολιτικών στα παράθυρα έχουμε και τσακωμούς δημοσιογράφων λόγω των κομματικών τους προτιμήσεων. Και επειδή έχουν τηλεθεάσεις νομίζουν πως αρέσουν στον κόσμο. Ας κάνουν ένα δημοψήφισμα που να περιλαμβάνονται και οι δημοσιογράφοι(ως κλάδος) να δούμε τη γνώμη του κόσμου για αυτούς. Έχει γίνει 1-2 φορές αυτό αλλά τα αποτελέσματα δεν τους άρεσαν και δε το συνέχισαν.
Πρέπει πλέον αντί για πορείες και επεισόδια ενάντια στους αστυνομικούς να πηγαίνει ο κόσμος γύρω απο τη βουλή, ειρηνικά, και να μην έχουν χώρο να βγουν. Και να απαιτούμε να βρεθούν οι κλέφτες(να πιαστούν βασικά γιατί το να βρεθούν δε νομίζω να τους έιναι δύσκολο). Και αν δώσουν εντολή να επέμβει η αστυνομία, τότε κακό του κεφαλιού τους. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, αλλά είναι ευκαιρία να καταλάβουν ότι ο κόσμος δε κοιμάται.”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top