ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Home » ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
sima pontiakou sullogou

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου είχαμε στον ποντιακό σύλλογο του χωριού μας εκλογές.
Στην συγκέντρωση ξεκίνησε την συζήτηση ο πρόεδρος του ποντιακού συλλόγου Γεώργιος Τσιρίδης κάνοντας έναν απολογισμό για την διετία που ήταν επικεφαλής του συλλόγου.
Ευχαρίστησε τους χορευτές αλλά και όλους όσους ήταν κοντά στον σύλλογο, με την συνδρομή τους είπε ο σύλλογος στάθηκε σωστά σε όλες τις υποχρεώσεις του.
Ανέφερε όλες τις συμμέτοχες που είχαν τα χορευτικά μας στην περιοχή μας,αλλά και εκτός συνόρων,την κατασκευή 16 φορεσιών εκ των οποίων η 3 ήταν δωρεά από τους Ζυγοσιανούς Αθήνας.

Ιδιαίτερο λόγο έκανε για την προσπάθεια που έγινε ώστε τα έθιμα μας να παραμείνουν έτσι όπως μας τα άφησαν οι πρόγονοι μας,χωρίς την παραμικρή αλλοίωση.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου ο Σπύρος ο Μουράτης και εξέφρασε την ανησυχία του για την απομάκρυνση των χωριανών μας από τους συλλόγους του χωριού.
‘’Η καινούργια διοίκηση αλλά και όλοι οι σύλλογοι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βάση σε αυτό το φαινόμενο και να το διορθώσουμε’’.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Λεωνίδας Βουδούρης είπε ότι οι σύλλογοι μας είναι το στολίδι του χωριού μας,παρουσιάζουν δραστηριότητες όλο το χρόνο και ‘’πρέπει να μάθουμε να διεκδικούμε αυτά που μας αναλογούν από τον Δήμο αλλά και από την περιφέρεια’’.
Στο τέλος μίλησε ο Χαράλαμπος Καρακασίδης δίνοντας το μήνυμα για συσπείρωση όλων όσων αγαπούν το χωριό.
‘’Εύχομαι στην νέα διοίκηση του συλλόγου κουράγιο αφοσίωση και μεράκι,μόνο έτσι θα προοδεύεση ο σύλλογος’’.
Στον σύλλογο οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς,σύντομα θα έχουμε την ανακοίνωση δάσκαλου για τα χορευτικά τμήματα.

                                                          ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε στον ποντιακό σύλλογο από τα εκλεγμένα μέλη την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 κατά πλειοψηφία αποφασίστηκαν οι παρακάτω θέσεις-αρμοδιότητες του κάθε μέλους:
ΠρόεδροςΠαχίδης Παναγιώτης
ΑντιπρόεδροςΤιφτιρικίδης Χάρις
Γραμματέας – Λαμπρίδου Ζωή
ΤαμίαςΧατζηπαπαθεοδωρίδης Φίλιππας
Υπεύθυνη ιματισμού – Πετρίδου Χαρούλα
Υπεύθυνη χορευτικούΧρύσα Κυριακού
Μέλος Ιακώβου Ελένη

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 6 μ.μ ο αγιασμός των χορευτικών τμημάτων.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top