ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

Home » ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

Εκθεση στη Καβάλα:Μακεδόνες ζωγράφοι δημιουργούν και ταξιδεύουν τον κόσμο!

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του «ΤΕΧΝΗΣ ΦΛΟΓΑ» 2010-2011 ΣΤ’ Περίοδος και σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Τύπο «Νεάπολις», ο εικαστικός θεσμός παρουσιάζει στη πόλη της Καβάλας, και υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου Ιστορικού Τέχνης Λεόντιου Πετμεζά, έργα 100 ζωγράφων από τη Μακεδονία.

Να τονιστεί ότι, ακολουθώντας τα κελεύσματα των καλλιτεχνών, των τοπικών κοινωνιών, των ανθρώπων του πολιτισμού αλλά και την δική μας αγάπη για την ανάδειξή του καλλιτεχνικού έργου, αποφασίσαμε ως καλλιτεχνική ομάδα με μεγαλύτερη εμπειρία και ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την καλλιτεχνική φλόγα να προχωρήσουμε στην διοργάνωση μιας νέας καλλιτεχνικής διαδρομής αυτή τη φορά έξω από τα σύνορα της χώρας μας.

Χάρη σε αυτή τη προσπάθεια και μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού του Κατάρ, η Εικαστική ομάδα «ΤΕΧΝΗΣ ΦΛΟΓΑ» άνοιξε τα φτερά της για τη πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.

Ένα μέρος της συλλογής που επελέγη από το Υπουργείο Πολιτισμού του Κατάρ (σε συνεργασία με την ομάδα «ΤΕΧΝΗΣ ΦΛΟΓΑ»), θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και το φιλότεχνο κοινό της Καβάλας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και ώρα 20:00 μ.μ στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Καπναποθήκης, ενώ η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 19 Ιουλίου έως τις 23 Ιουλίου και τις ώρες 10:00-13:00 και 18:00-21:00. Πηγη www.kavalanet.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top