ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΥΓΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑNΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Home » ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΥΓΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑNΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
zygos karagiannis aristos

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Μιχάλη Κουμρίδη της εφημερίδας ”Δημότης Φιλίππων” έλυσε την σιωπή του και είπε πράγματα που έκαναν εντύπωση και δήλωσαν την ανυπαρξία όλων των υπηρεσιών του δήμου.
Αναφέρθηκε στην απαξίωση και την εγκατάλειψη που βιώνουμε από πλευράς δήμου,μια λάμπα μπορεί να κάνουν και μήνες να την αλλάξουν δεν έχουν κάνη ούτε ένα έργο 3ήμισυ χρόνια τώρα.
Ζυγό και νέο Ζυγό έχουν τα μαύρα τους τα χάλια.
Δεν έχουν κλήση ούτε μια λακκούβα,ενημερώνω κάθε μέρα τον δήμο και εισπράττω αδιαφορία,ζητάμε έναν εργάτη να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας,και η απάντηση είναι ότι δεν έχουμε να σας δώσουμε τίποτα.
Τα προβλήματα με την υδροδότηση τεράστια,σκουπίδια και  κλαδιά συσσωρεύονται και ο δήμος δεν διαθέτη ούτε ένα φορτηγό για την μεταφορά τους στην χωματερή.
Οι συχωριανοί μου με θεωρούν υπεύθυνο για την κατάντια του χωριού μας,εγώ  ενημερώνω τον δήμαρχο Κωστή Σημιτσή για τα προβλήματα,άλλες φορές μου λέει ότι θα τα φτιάξουμε και άλλες ότι δεν έχουμε χρήματα.
Σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές πως θα ζητήσουν την ψήφο των συχωριανών μου, όταν δεν έχουν διατεθεί ούτε χίλια ευρώ στο Ζυγό και νέο Ζυγό;
Απελπισία είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό,ο Καλλικράτης ήταν η καταστροφή του δημοτικού διαμερίσματος μας,νιώθουμε ότι είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Εμείς πραγματικά βγάζουμε το καπέλο στον πρόεδρο γιατί όρθωσε το ανάστημα του και είπε τα πράγματα με το όνομα τους.
Να θυμίσουμε ότι τα δημοτικά τέλη είναι ανταποδοτικά και εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος από τότε που γίναμε Καλλικρατικός δήμος.
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε την στάση πληρωμών των Δημοτικών τελών……
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top