ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Home » ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Επιστολή της Λέσχης Φιλάθλων στο Δήμαρχο
Η επιστολή της Λέσχης Φιλάθλων στο Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή αναφέρει τα εξής: Δυστυχώς για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες, αλλά και αποδέκτες της βίαιης συμπεριφοράς κάποιων ασυνειδήτων, ανεύθυνων, εισαγομένων οπαδών «μεγάλης» ομάδας. Προχθές ήταν ο Παναθηναϊκός, πριν δύο εβδομάδες ο Αρης και θα ακολουθήσουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός κλπ. Θεατές σε ένα έργο που παρακολουθήσαμε πέρσι πολλές φορές και απ` ότι φαίνεται θα δούμε και φέτος.
Κύριε Δήμαρχε, σκοπός αυτής της επιστολής δεν είναι φυσικά να καταστείλετε τη βία στην πόλη της Καβάλα, άλλοι είναι οι αρμόδιοι και συγχρόνως οι αποτυχημένοι σε αυτό το εγχείρημα.
Αυτό που ζητούμε από εσάς είναι να προστατεύσετε τη σωματική μας ακεραιότητα και κυρίως των παιδιών μας που ως «ρομαντικοί» φίλαθλοι επιμένουμε να τα φέρνουμε μαζί μας στο γήπεδο. Με δεδομένο ότι τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας είμαστε κάτοχοι εισιτηρίων στη θύρα 8-δίπλα στο πέταλο των φιλοξενουμένων- γινόμαστε «αποδέκτες» της άνανδρης συμπεριφοράς τους. Δεχόμαστε βροχή από αντικείμενα, όπως πέτρες, μπουκάλια, σπασμένα καθίσματα, μεταλλικά αντικείμενα, μέχρι και φωτοβολίδες. Είναι σαφές ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος όχι μόνο για τη σωματική μας ακεραιότητα αλλά και την ίδια μας τη ζωή. Θεωρούμε ότι μπορεί να δοθεί άμεση λύση από το Δήμο Καβάλας, εφόσον τοποθετηθεί επάνω στο ήδη υπάρχον κιγκλίδωμα ένα υπερυψωμένο προστατευτικό συρματόπλεγμα ώστε να αποφευχθεί η ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και ελπίζουμε σε μια σύντομη συνάντηση μαζί σας, για ανταλλαγή απόψεων αλλά και ουσιώδη συνεργασία στο μέλλον.
Πηγη www.proininews.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top