ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟΚ

Home » ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟΚ

Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ

Αφού ο ερασιτέχνης που καλεί την συγκεκριμένη ΓΣ δεν έχει βγάλει (ακόμα) επίσημη ανακοίνωση, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε εμείς για να πληροφορηθεί ο κόσμος για το τι, γιατί, και κάτω από ποιες συνθήκες γίνεται. Οι μέρες και οι ώρες είναι πολύτιμες και φεύγουν ανεκμετάλευτες!

Ο Ερασιτέχνης λοιπόν καλεί σε γενική συνέλευση, τα μέλη του Αθλητικού σωματείου με μοναδικό θέμα-στόχο-σκοπό τη δημιουργία προσωρινής διοικούσας επιτροπής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματίου, που θα «τρέξει» τα διοικητικά της ομάδας –που περιλαμβάνει την συμμετοχή της ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα- μέχρι να τελεσιδικήσουν οι εκρεμμείς δικαστικές υποθέσεις της ΠΑΕ. Η Γενική συνέλευση θα διεξαχθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου LUCY, και ώρα 20:00 (το μάθαμε τελικά)

Εφόσον δεν υπήρχαν μέλη στο αθλητικό σωματείο –όλοι ξέρουμε ότι η δυνατότητα να γραφείς μέλος στον ερασιτέχνη είχε καταστεί αδρανής- ξεκίνησε (επιτέλους) παράλληλα και η διαδικασία εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη. Το κόστος εγγραφής μετά από πιέσεις έγινε 20€ (είχαν προταθεί 35€, 50€, και σε παλιότερο χρόνο η αστειότητα των 100€). Κι ενώ η διαδικασία των εγγραφών είχε αποφασιστεί (από ποιον?) να λήξει στις 26 Οκτωβρίου, θα συνεχιστούν και μετά από την ημερομηνία με στόχο όσοι περισσότεροι Καβαλιώτες μπορούν να στηρίξουν (και να ελέγχουν με την ψήφο τους) το αθλητικό σωματείο ΑΟΚ –την «μητέρα» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης για να υπάρχει το ελάχιστο νόημα, οι εγγραφέντες θα έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου στην γενική συνέλευση παρότι έχουμε την εντύπωση ότι δεν συνάδει με το καταστατικό του συλλόγου («ποιος το είδε, ποιος το ξέρει και τ’ ομολογά» που λέει και το γνωστό παραδοσιακό άζμα –με ζήτα). Εγγραφές μελών γίνονται στα γραφεία του ΣΦΑΟΚ και της Λέσχης κατά τις ώρες που είναι ανοικτά, στο ταξιδιωτικό πρακτορείο ΑΛΚΥΩΝ (τα πρωινά) και πιθανολογούμε και στον ερασιτέχνη.

Πρακτικά, η γενική συνέλευση προσδοκά να φανερωθεί κάποιος ή κάποια ομάδα ανθρώπων που θα θελήσουν, αυτή τη δύσκολη στιγμή, να ασχοληθούν διοικητικά με το καραβάκι, και να στηρίξουν οικονομικά ή να ψάξουν να βρουν βιώσιμη οικονομική λύση για την ομάδα.

Εν αναμονή επίσημης ανακοίνωσης που θα επιβεβαιώνει ή θα διαψεύδει τα παραπάνω…

Πηγη http://www.lfk.gr/lesxi/news/317-gsaok.html

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top