ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ”ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” ΣΤΟ ΖΥΓΟΣ

Home » ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ”ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” ΣΤΟ ΖΥΓΟΣ
glika hristougenna 2013

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 8:30 μ.μ είχαν  συνάντηση η σύλλογοι του χωριού (φυσιολατρικός,ποντιακός και γονέων & κηδεμόνων )με θέμα την διοργάνωση από κοινού της εκδήλωσης ”Γλυκά Χριστούγεννα ”.
Συμφωνήθηκε να γίνει στην κεντρική πλατεία του χωριού μας και καθορίστηκε και η ημερομηνία που θα είναι 14 Δεκεμβρίου στης 14:30.
Εκτός απροόπτου στα φετινά Χριστούγεννα θα έχουμε πάλι ηχητική κάλυψη,το τρενάκι που θα δώσει μεγάλη χαρά στους μικρούς μας φίλους,ζωγραφική προσώπου,δωράκια από τον Άγιο Βασίλη,και μια σειρά παράλληλων δράσεων που θα πλαισιώνουν την εκδήλωση.
Φέτος θα έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε και με τις ηλεκτρονικές εκδόσεις eBook ”Σαΐτα” με δυο θαυμάσια παιδιά τον Ηρακλή και την Κωνσταντίνα που είναι ειδικευμένα σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Η μαθητές του δημοτικού σχολείου θα φτιάξουν ζωγραφιές με την βοήθεια του Ηρακλή και της Κωνσταντίνας και η καλύτερη ζωγραφιά θα είναι και η αφίσα στα επόμενα Γλυκά Χριστούγεννα….

Την ερχόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου θα γίνει συνάντηση με εκπρόσωπο του Δήμου έτσι ώστε να σταντάρουμε κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν  υλικά αγαθά που θα διατεθούν από τον δήμο δωρεάν ,και  με βάση αυτά να κανονίσουμε και εμείς το υπόλοιπο πρόγραμμα έτσι ώστε τα παιδιά μας να περάσουν τέλεια.
Από τους χωριανούς μας περιμένουμε στήριξη σε ότι κάνουμε και γιατί όχι και την βοήθεια όσων θέλουν να συμμετέχουν,ξέρετε ότι η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι η κινητήριος δύναμη μας,αφού χρηματοδότηση δεν υπάρχει από κανέναν……..

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top