ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ”ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”

Home » ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ”ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”
PC082419

Ένας σύλλογος όταν είναι δραστήριος και διοργανώνει εκδηλώσεις έχει και έξοδα,για να ανταπεξέλθει προσπαθεί με τις κινήσεις  που κάνει να έχει ορισμένα έσοδα ισα ισα να μην μπαίνει ‘’μέσα’’ οικονομικά.
Τα γλυκά Χριστούγεννα είναι η χαρά του παιδιού,για αυτόν τον λόγο όλοι οι σύλλογοι και εθελοντές που είναι πάντα δίπλα τους,αφιέρωσαν πολλές ώρες ώστε να είναι τέλεια για τα παιδιά μας.
Όλα όσα θα προσφέρουν οι εθελοντές και τα μέλει των συλλόγων θα είναι δωρεάν,όμως τα έξοδα που θα κάνουν πρέπει να βγουν από κάπου.
 Ο φυσιολατρικός έκανε ένα ημερολόγιο που είναι πραγματικά τέλειο και θα πωλείτε και στην εκδήλωση 5 ευρώ,πολλές εθελόντριες κατασκεύασαν διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα με την τεχνοτροπία ντεκουπάζ.
Ο ποντιακός από ότι μαθαίνω θα βγει να πει τα κάλαντα για να έχει τα δικά του έσοδα.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θα ανταπεξέλθει οικονομικά από τις εισφορές των γονέων των παιδιών.
Αν μη τι άλλο αυτές τις προσπάθειες πρέπει να τις επικροτούμε και να τις υποστηρίζουμε ενισχύοντας τους οικονομικά,και γιατί όχι να δώσουμε και ένα χειροκρότημα σε αυτούς που δεν θα είναι απλοί θεατές στην εκδήλωση των Γλυκών Χριστουγέννων.
Το να απαξιώσουμε τους συλλόγους μας νομίζω είναι ότι χειρότερο,το χωριό μας πραγματικά είναι ένα στολίδι στο Νομό Καβάλας και δεν του αξίζει κάτι τέτοιο,να σταθούμε λοιπόν όλοι δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας.
Σας περιμένουμε όλους στην κεντρική πλατεία του χωριού μας 14 του μηνός στης 14:30 να διασκεδάσουμε όλοι και περισσότερο τα παιδιά μας που όλα είναι αφιερωμένα σε αυτά……

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top