Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ”ΔΙΚΑΙΩΜΑ” ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

Home » Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ”ΔΙΚΑΙΩΜΑ” ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

Δελτίο Τύπου της πρωτοβουλίας ΔΙΚΑΙΩΜΑ για την Γενική Απεργία στις 23 Φλεβάρη

Η πρωτοβουλία ανέργων-εργαζομένων ΔΙΚΑΙΩΜΑ χαιρετίζει την μαζική αγωνιστική συμμετοχή των εκατοντάδων διαδηλωτών, μαθητών ανέργων, απολυμένων, εργαζομένων, αγροτών, συνταξιούχων, εμπόρων και επαγγελματιών, στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης

23/02 στην πλατεία Καπνεργάτη.

Το μεγάλο ποτάμι των ανθρώπων που ένωσαν τη φωνή τους, δείχνει ότι ένα μεγάλο μέτωπο όλων όσων πλήττονται, ενάντια στην βαρβαρότητα των μέτρων κυβέρνησης-τρόικας, είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ εφικτό αλλά και αναγκαίο για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική διέξοδο της χώρας. Αποτελεί ταυτόχρονα μια απάντηση σε όλους όσους επιλέγουν τον κατακερματισμό και την πολυδιάσπαση, διαδηλώνοντας σε ξεχωριστές πλατείες, έστω και αν λίγες μέρες πριν συμμετείχαν σε ενωτικούς αγώνες, ή κεκλεισμένων των θυρών στο άδειο από εργαζόμενους Εργατικό Κέντρο.

Η πρωτοβουλία ΔΙΚΑΙΩΜΑ χαιρετίζει επίσης τους εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που πλημμύρισαν τους δρόμους και τις πλατείες όλης της χώρας, κόντρα στην καταστολή, την τρομοκρατία και τα χημικά από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις δείχνουν ότι η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει πλέον τη στήριξη της κοινωνίας και πρέπει να φύγει το γρηγορότερο. Η πρωτοβουλία ΔΙΚΑΙΩΜΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τους αγώνες των ανέργων και των εργαζομένων για δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Απευθύνει ενωτικό κάλεσμα σε όλους τους συναγωνιστές προκειμένου να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον, για μια άλλη Ελλάδα και μια καλύτερη κοινωνία που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top