ΙΣΩΣ Η ‘’ΦΤΩΧΙΑ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ

Home » ΙΣΩΣ Η ‘’ΦΤΩΧΙΑ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ


ΙΣΩΣ Η ‘’ΦΤΩΧΙΑ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ

‘’Καταραμένα’’ χρόνια θα πουν άλλοι δεν θα διαφωνήσω αλλά πιστεύω θα συμφωνήσετε όλοι ότι ήταν τίμια ηθικά και αγνά χρόνια που πολλή συχνά πέρνανε στο μυαλό μας μόνο η ωραίες στιγμές.
Το ξέρω είναι δύσκολο να κόψουμε το κομμωτήριο το γκολφ κινητό το τένις το Σούσι και την όπερα αλλά μην φοβάστε αυτην την‘’φτώχια’’ γιατί στην εποχή μας μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Να ξαναγίνουμε φτωχή ίσως τελικά να ήταν και η καλύτερη λύση τα οφέλη πολλά ,το κυριότερο να βρει το ρόλο της στην κοινωνία η οικογένεια.

Να έχει ο πατέρας την θέση του αρχηγού στην οικογένεια γιατί όπως αποδείχτηκε η ψευτο ισότητα ήταν ένα αγκάθι στην οικογένεια και μόνο προβλήματα έφερε,ο άνδρας και η γυναίκα είναι ιση αλλα με διαφορετικό έργο μέσα στην οικογένεια.

Οι γιαγιάδες να μεγαλώνουν τα εγγόνια τους και όχι να φαίνονται σαν συνταξιουχες τσατσαδες και να τρέπονται όταν το εγγονάκι τους τη προσφωνεί γιαγιά σε δημόσιο χώρο.

Οι παππούδες να σταματήσουν να ξερογλείφονται βλέποντας ρωσίδες και βουλγάρες με τα βιαγκρα στην τσέπη.

Να μάθουμε στα παιδιά μας να σέβονται,γιατί αυτό που βλέπουν γύρο τους είναι μόνο ανηθικότητα και αδιαφορία .

Να γεμίσουν επιτέλους οι γειτονιές με παιδιά που σήμερα κλείνονται στο σπίτι και είναι όλη μέρα στο ιντερνέτ και στο κινητό απομονώνονται από όλους και από όλα με την κατάθλιψη να είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην εφηβεία.

Να καλλιεργούμε μόνοι μας τα χωράφια και όχι εργάτες από γειτονικά κρατη,να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας εμείς και όχι φιλιππινεζες νταντά δες.

Ήμασταν στο παραπέντε να γίνουμε αμερικανάκια να γίνουμε χώρα τις πίτσας του χάμπουργκερ και του έτοιμου φαγητού γενικότερα το παραδοσιακό φαγητό να έρθει στο τραπέζι τις κάθε οικογένειας να τρώνε στο ίδιο τραπέζι όλοι και ο παππούς κεφαλη του τραπεζιού αλλά και τις οικογένειας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top