ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η “KAVALAEXRO 2012”.

Home » ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η “KAVALAEXRO 2012”.
zygos Etoimasies eekthesis epimelitirioy 03

Ανοίγει σήμερα στις 8 το βράδυ τις πύλες της η 20η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας «KAVALAHEXPO 2012». Η Έκθεση διοργανώνεται με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ενώ  έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.
H KAVALΑEXPO προβάλει τα προϊόντα των επιχειρήσεων ενώ ήδη έχει θέσει τα θεμέλια για την καθιέρωσή της ως Βαλκανική Έκθεση. Ήδη φέτος θα συμμετάσχουν εκθέτες πό Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία και Κύπρο ενώ θα υπάρχει αποστολή από την Αρμενία. Φέρνει σε άμεση επαφή και κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις. Πρόκειται για ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Από το 2008 πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη, το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο 4.029 τετραγωνικών μέτρων, ενώ πέραν του εκθεσιακού χώρου διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, μεταφραστικούς κόμβους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων καθώς και χώρο για συνεντεύξεις τύπου. Τέλος για ακόμη μια χρονιά φέτος θα υπάρχουν περίπτερα και στον περιβάλλοντα χώρο του εκθεσιακού κέντρου.
Όσον αφορά την συμμετοχή για φέτος θα συμμετάσχουν 115 εκθέτες σε ισάριθμα περίπτερα, που ξεκίνησαν να στήνονται όλη την περασμένη εβδομάδα. Φυσικά οι εκθέτες θα είναι πολύ περισσότεροι αφού θα υπάρχουν και πολλές συμμετοχές μέσω των επιμελητηρίων που συμμετέχουν και είναι τα επιμελητήρια Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κορίνθου, Αρκαδίας και Ιωαννίνων, καθώς επίσης και όλα τα επιμελητήρια της περιφέρειας ΑΜΘ. Χθες οι εργασίες στησίματος της έκθεσης βρισκόταν στο φόρτε τους μέχρι αργά το βράδυ, ώστε όλα να είναι έτοιμα στα σημερινά εγκαίνια.
Βέβαια με την χθεσινή απογευματινή νεροποντή υπήρξε από βλάβη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που καθυστέρησε τις εργασίες, αλλά ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης που βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο χθες το βράδυ, μας διαβεβαίωσε πως όλα θα είναι έτοιμα για την επίσημη έναρξη. Την κορδέλα των εγκαινίων αναμένεται να κόψει ο υφυπουργός εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Πηγη http://makliolios.blogspot.gr/2012/09/21-kavalaexro-2012.html

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top