ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Home » ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ(ΛΑΚΗΣ)-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
fvdfxgfgxhyghj
ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ)

Βιογραφικό Σημείωμα
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην περιοχή του Ταύρου στην Αθήνα το 1944. Είμαι παντρεμένος με την Χρυσούλα Συμεωνίδου – Λαμπρίδου και έχω αποκτήσει δυο παιδιά.
Είμαι τελειόφοιτος Τεχνικής Σχολής ως Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός Αυτοκινήτων στην σχολή ” ΘΑΛΗΣ “. Το 1969 δημιούργησα μια βιοτεχνία Φωτιστικών & Εκκλησιαστικών Ειδών όπου απασχολούσα 13 άτομα προσωπικό με δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα & στο εξωτερικό. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Φωτιστικών Ελλάδος όπου έλαβε άνθηση το 1974.
Το 1989 προσχώρησα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ με ενεργή δραστηριότητα όπου διατέλεσα Γραμματέας Α’ στην Τ.Ο Δήμου Ταύρου. Το 1993 έλαβα μέρος στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όπου και εκλέχτηκα. Επίσης υπήρξα μέλος & Γραμματέας της Β’1 Αθηνών της Νομαρχιακής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Το 1997 μεταφέρθηκα μόνιμα στο Ζυγό Καβάλας με όλη την οικογένεια μου. Παράλληλα μετέφερα και την επιχείρηση μου όπου την διατηρούν μέχρι σήμερα τα παιδία μου.
Σε όλη την διαδρομή μου στον πολιτικό χώρο έχω αποκτήσει αρκετές εμπειρίες όπου μπορώ να τις αναδείξω και να τις υλοποιήσω στον τόπο μας με την εντολή την δική σας. Έχω σύμμαχο μου την εμπειρία και την εντιμότητα και ζητώ την υποστήριξη σας υποστηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ.

Με εκτίμηση
ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Τηλ: 2510-611.171
ΚΙΝ: 6932318604

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top