ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΙΣ ΚΡHΝΙΔΕΣ

Home » ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΙΣ ΚΡHΝΙΔΕΣ

Δύο ληστείες στις Κρηνίδες με την απειλή πυροβόλων όπλων μέρα μεσημέρι,στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και στα ΕΛΤΑ!

Στο ποσό των 325.000 ευρώ ανέρχεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ποσό το οποίο απέσπασαν οι ληστές που εισέβαλαν περίπου στις τρεις παρά είκοσι το μεσημέρι της Πέμπτης στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Κρηνίδες.
Ήταν η ώρα που είχαν ήδη κλείσει οι πόρτες για τους πελάτες της τράπεζας και οι τρεις δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο του υποκαταστήματος της Τράπεζας που ήταν από γιαλί και εισέβαλαν μέσα στην τράπεζα με την απειλή πυροβόλων όπλων. Οι δύο απαίτησαν από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν ότι λεφτά υπήρχαν στην τράπεζα και καθώς ήταν ώρα που είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες με τους πελάτες σχεδόν όλο το ποσό που υπήρχε στο υποκατάστημα ήταν στη διάθεση των ληστών. Μάλιστα την ίδια ακριβώς στιγμή γινόταν ανεφοδιασμός του μηχανήματος αυτομάτων συναλλαγών και σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές οι ληστές πήραν λεφτά και από κεί. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από τη τράπεζα και τράπηκα σε φυγή.
Μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή του πολυκαταστήματος Τζάμπο και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το βράδυ της Τετάρτης από την περιοχή του ΤΕΙ.
Όπως φαίνεται οι δράστες είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους καθώς γνώριζαν την ώρα που ήταν ανοιχτά τα ταμεία αλλά και μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων. Επίσης ο ένας από τους τρεις κατά τη διάρκεια της ληστείας που δεν κράτησε πάνω από ένα με δύο λεπτά βρισκόταν στην πόρτα του καταστήματος προσέχοντας μην υπάρξει κάποιο γεγονός το οποίο θα τους χαλάσει τη δουλειά.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα πάλι στις Κρηνίδες δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, ο ένας εκ των οποίων φορούσε κράνος τύπου “full face” και ο άλλος κουκούλα και γάντια, αποπειράθηκαν να ληστέψουν κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.
Ειδικότερα, ο πρώτος παρέμεινε στην είσοδο του καταστήματος, ενώ ο δεύτερος με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας πήγε στο γραφείο του προϊσταμένου και απαίτησε να του παραδώσει σάκο με χρήματα. Ο προϊστάμενος όμως ισχυρίστηκε ότι είχε ήδη παραδώσει τα χρήματα που αφορούσαν συντάξεις των κατοίκων της περιοχής. Ο ληστής αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους του καταστήματος, τράπηκε σε φυγή μαζί με το συνεργό του, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, μάρκας HONDA, η οποία είχε κλαπεί το βράδυ της 27/28-11-2010 από την Καβάλα.

Και για τις δύο υποθέσεις η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Πηγη www.kavalanet.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top