Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

Home » Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!
DSCN1314

Ο αγώνας των αγροτών στα μπλόκα μας αφορά όλους. Αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες αλλά και όλους τους Ευρωπαίους, καθώς η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι το πειραματόζωο της Ευρώπης. Θα πρέπει όλοι να είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των αγροτών, που δεν είναι αγώνας κατά του ασφαλιστικού – φορολογικού αλλά είναι αγώνας επιβίωσης. Όταν οι
αγρότες δεν ξέρουν τον όγκο παραγωγής της νέας καλλιεργητικής περιόδου, δεν γνωρίζουν αν  αυτή καταστραφεί   από τα καιρικά φαινόμενα, την διάρκεια παραμονής των προϊόντων τους στις αποθήκες, τις τιμές πώλησης των αγαθών τους, δεν είναι δυνατό να προκαταβάλλουν το 100% του φόρου με βάση αυτά που παρήγαγαν και πούλησαν την προηγούμενη χρονιά! Δεν είναι δυνατόν ο γεωργός να αγοράζει το πετρέλαιο ,που είναι η απαιτούμενη ενέργεια για τη λειτουργία της επιχείρησης  του, στην τιμή που το αγοράζει και το πλουσιόπαιδο της Κηφισιάς για να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του. Δεν είναι δυνατόν αυτός που δεν ξέρει τι είναι θερμοκρασία υπό σκιάν, διότι όλη του τη ζωή δουλεύει υπό τον καυτό ήλιο, να βγαίνει στη σύνταξη αργότερα από αυτόν που αλλάζει τα ποτήρια νερού στα έδρανα των βουλευτών. Είναι παράλογο ένα κράτος να θεωρεί προνομιούχο αυτόν που η κοπριά των ζώων έχει φτάσει ως το μεδούλι του. Ως πρωτοβουλία Φιλίππων θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψη και των 220 βουλευτών που ψήφισαν το τελευταίο μνημόνιο ( για να σώσουν ποιους; ) για τον αγώνα των γεωργών. Του κάθε κόμματος χωριστά αλλά και του κάθε βουλευτή.
Και ας προειδοποιήσουμε τους βουτηρόκωλους των Αθηνών και τους φραπεδόμαγκες  πενοφόρους που ανακάλυψαν μεγαλογεωργούς, φοροφυγάδες αγρότες και ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λένε πως οι γεωργοί φταίνε για όλα. Για τη χρεοκοπία της χώρας, για την αποβιομηχανοποίηση και για τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. Όταν δαγκώνεις το χέρι αυτού που παράγει τη τροφή σου, στην καλύτερη περίπτωση θα μείνεις νηστικός!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top