Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΥΓΟΥ ” ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ”

Home » Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΥΓΟΥ ” ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ”
ARXAIO THEATRO 2015

O ποντιακός σύλλογος Ζυγού ‘’ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ’’την τετάρτη το απόγευμα συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά με το χορευτικό του στην εκδήλωση ‘’Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου’’ που έγινε στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων.
Στην φετινή εκδήλωση κατόπιν συνεννοήσεως με τους προέδρους των ποντιακών συλλόγων της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ του ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΥΔΙΑΣ «Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ» της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΡΗΝΙΔΩΝ “ΒΥΖΑΝΤΙΟ” του ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΖΥΓΟΥ ”Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ” αποφάσισαν να χορέψουν όλοι μαζί.

Για δουν οι θεατές κάτι άρτιο οι 8 σύλλογοι πραγματοποίησαν και πρόβες,έτσι το θέαμα που είδαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και το χειροκρότημα που πήραν εξαργύρωσε τον κόπο χορευτών και χοροδιδασκάλων.
Οι επόμενες εμφανίσεις των χορευτικών μας τμημάτων θα είναι την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Λεκάνη στα ‘’ΠΑΡΧΑΡΙΑ’’ 9 Ιουλίου στην Λυδία,στην Παναγία Σουμελά 16 με 19 Ιουλίου στην 17η συνάντηση ποντιακής νεολαίας και 27 Ιουλίου στο Δάτο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top