ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΙΑ

Home » ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΙΑ

Ξυλοδαρμός Μεταναστών

Επειδή πολλά έχουν ακουστεί, πιστεύω πως όλοι οι λογικοί άνθρωποι ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΙΑ είτε την ασκεί μετανάστης, είτε αστυνομικός, είτε οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης…Οπότε κανείς δε θα πει μπράβο ούτε σε εκεινους που σκότωσαν τον άτυχο πατέρα, ούτε στη Χρυσή Αυγή που έχει αυτοχριστεί Προστάτης Του Έθνους χωρίς να της το ζητήσει κανένας (Προσωπικά πιστεύω πε πρόκειται για μια παρτίδα κομπλεξικούς που για κάποιο περίεργο λόγο νιώθουν ανώτεροι από τους υπόλοιπους Έλληνες και τους αρέσει να βαράνε απλά), ούτε στον αστυνομικό που έστειλε στην εντατική το διαδηλωτή, ούτε τα κωλόπαιδα που πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ.
Εφ’ όσον συμφωνούμε ότι οποιοσδήποτε δολοφόνος είναι απεχθής και χρειάζεται πραγματική τιμωρία, τη σκληρότερη, δεν καταλαβαίνω γιατί καθόμαστε και τσακωνόμαστε για το ποιός είναι “περισσότερο Έλληνας” εδώ μέσα.
Όσον αφορά στους λαθρομετανάστες, ακόμα και ένα πεντάχρονο πλέον καταλαβαίνει ότι

-1 Το κράτος κάνει τα στραβά μάτια για να μπουν αλλά ΟΧΙ για να βγουν. Δε βλέπετε τί γίνεται στην Πάτρα? Κολυμπώντας ή μέσα στα ψυγεία πάνε να φύγουν και τους γυρίζουν πίσω! Ποιός έχει συμφέρον να τους βάζει μέσα αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ έστω και παράνομα, όπως τους έβαλε μέσα?
Αυτονόητη πιστεύω η απάντηση.
-2 Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει ότι ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ? Οι ιδιοι οι ατυνομικοι δηλώνουν ότι μπορούν, αλλά δεν τους αφήνουν.
Ποιός θέλει το κέντρο της πρωτεύουσας υποβαθμισμένο;
Η απάντηση πάλι αυτονόητη και θα το καταλάβουμε σε 4-5 χρόνια που οι κάτοικοι θα έχουν πουλήσει την περιουσία τους κοψοχρονιά και ως δια μαγείας η Πλατέια Θεάτρου θα γίνει το δίδυμο αδερφάκι της πλατείας Κηφισιάς…
Οπότε ναι, μισούμε οποιονδήποτε ΄σκοτώνει άνθρωπο αλλά δε μπορούμε να γενικεύσουμε στο ότι όλοι οι μπάτσοι, όλοι οι αλλοδαποί κτλ…είναι δολοφόνοι και πρέπει να τους σκοτώσουμε.
Είναι σα να καθαρίσει κάποιος το συγχωριανό του για κτηματικές διαφορές και να πάμε εμείς να σκοτώσουμε όλο το χωριό, είναι παράλογο!
Και εμείς που βαράμε ζόρι με τη λαθρομετανάστευση, γιατί κι εγώ βαράω, μεγάλο, αν θέλουμε να δολοφονήσουε κάποιον, μάλλον το μίσος μας πρέπει να στραφεί προς εκείνους οι οποίοι γέμισαν τον τόπο μας λαθομετανάστες ενώ μπορούν πολύ εύκολα και να μην τους αφήνουν να περάσουν, αλλά και να καθαρίσουν την Ελλάδα για πλάκα…

Πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_3816.html#more

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top