ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Home » ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Όλος ο κόσμος μια πλατεία – Τώρα μιλάμε ΕΜΕΙΣ!

Διαδώστε το! Στις 15 Οκτωβρίου οι λαοί σε όλο τον κόσμο βγαίνουμε στους δρόμους και στις πλατείες. Μεγάλες διαδηλώσεις θα γίνουν σε 868 πόλεις σε 78 χώρες!

Παράλληλα δεκάδες καλλιτέχνες καλούν όλους τους Έλληνες αύριο στο Σύνταγμα για μια μεγαλειώδης συναυλία-διαμαρτυρία. Μεταξύ τους οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πουλικάκος…

ενώ είναι σίγουρο οτι θα παραβρεθούν και πολλοί άλλοι.

Από την Αμερική ως την Ασία, από την Αφρική ως την Ευρώπη ξεσηκωνόμαστε για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και να δείξουμε στους πολιτικούς και την παγκόσμια οικονομική ελίτ που υπηρετούν ότι εμείς οι λαοί θ’ αποφασίσουμε για το μέλλον μας.

Δεν αναγνωρίζουμε τις κυβερνήσεις γιατί λειτουργούν για το όφελος των λίγων, αγνοώντας το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος που πληρώνουμε όλοι.

Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών.

Εκατομμύρια ανθρώπων συνεχίζουμε να γεμίζουμε τις πλατείες όλου του κόσμου καταγγέλλοντας το υπάρχον πολιτικό και πολιτειακό σύστημα, τη διαφθορά και την οικονομική εκμετάλλευση.

Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας συμμετέχοντας στις λαϊκές συνελεύσεις και δείχνουμε την αντίθεσή μας στα μέτρα λιτότητας που μας επιβάλλονται, στην ακύρωση των ονείρων μας και της αξιοπρέπειάς μας.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα, είναι ο εφιάλτης που περιμένει και τις υπόλοιπες χώρες στο μέλλον.

Η αλληλεγγύη των λαών είναι το όπλο μας.

Τώρα μιλάμε εμείς.

Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top