ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Home » ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
mnktkzkm
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ευχαριστήριο προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Θανάση Γιαννακόπουλο για την προσφορά αθλητικών παπουτσιών σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα

Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Θανάση Γιαννακόπουλο με την οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά αθλητικών ειδών σε παιδιά οικογενειών της Καβάλας με χαμηλά εισοδήματα.
Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Θανάση Γιαννακόπουλο με την οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά αθλητικών ειδών σε παιδιά οικογενειών της Καβάλας με χαμηλά εισοδήματα. Ολόκληρο το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής έχεις ως εξής:
«Κύριε πρόεδρε, σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενική προσφορά σας. Σας συγχαίρω ιδιαιτέρως γιατί με την ενέργειά σας αυτή δείξατε για μια φορά ακόμη ότι ο ΠΑΟ δεν είναι μόνο ένας μεγάλος αθλητικός σύλλογος αλλά και ένας φορέας που διακρίνεται για την κοινωνική ευαισθησία και τα φιλάνθρωπα αισθήματά του. Πιστεύω ότι θα έχετε πάντα τη διάθεση και τη δύναμη να συνεχίζετε το πολύμορφο έργο σας.
Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα. Ο Καινούριος Χρόνος να σας φέρει επιτυχίες αθλητικές, επαγγελματικές και προσωπικές».

Πηγη www.k-tipos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top