ΣΟΦΙΑ ΣΑΡΡΙΔΟΥ ΒΟΥΡΓΑΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΥΓΟΥ-ΚΑΜΠΑΚΗ Γ. ΕΙΡΗΝΗ-ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΥΓΟΥ

Home » ΣΟΦΙΑ ΣΑΡΡΙΔΟΥ ΒΟΥΡΓΑΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΥΓΟΥ-ΚΑΜΠΑΚΗ Γ. ΕΙΡΗΝΗ-ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΥΓΟΥ


ΣΟΦΙΑ ΣΑΡΡΙΔΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΖΥΓΟΥ ΜE TO ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ

Ονομάζομαι Σοφία Σαρριδου-Βουλγαριδου γεννήθηκα στης Κρηνιδες Καβάλας το έτος 1972,και είμαι κόρη του Ανέστη και της Μαρίας Σαρριδη,και κατάγομαι από τον Διποταμο Νεστου,ειμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Βουλγαριδη και έχουμε μια κόρη 3 χρονών σημερα,και ο τόπος διαμονής μας είναι το Ζυγός Καβαλας,απο μικρή ακόμα ασχολήθηκα με τον αγώνα πάνω στο πολιτικό σκέλος για ένα καλύτερο αύριο να προσφέρουμε στα σημερινά παιδιά που μεγαλώνουμε, είμαι εδω και πολλά χρόνια ενεργό μέλος στην νεολαία ΠΑΣΟΚ,με την συμμετοχή μου σε αυτές της δημοτικές εκλογές παίρνω μέρος σε έναν αγώνα που έχει ξεκάθαρους στοχους,και για το καλύτερο και σημαντικότερο σε αυτήν την μικρή κοινωνία που ζούμε εμείς στα δημοτικά διαμερισματα,και τώρα με τον νέο δήμο μας να μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσοτερα,ειμαι είδη ενεργό μέλλος και μέσα στο Δ.Σ. και στην θέση της ταμίας στον ποντιακό σύλλογο Ζυγού από το 2007 ως και τωρα,επισης είμαι είδη ενεργό μέλλος και μέσα στο Δ.Σ. και στην θέση της ταμίας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του παιδικού σταθμού Ζυγου,και προσφέρομαι και σε διάφορες προσφορές και ανάγκες που έχει το χωριό μας,σας ευχαριστώ πολύ όλους τους χωριανούς μου με μεγάλη τιμή Σοφία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΑΜΠΑΚΗ Γ. ΕΙΡΗΝΗ

(ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΥΓΟΥ)


Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1980.
Μέχρι και τα έντεκα (
11
) μου χρόνια έμενα στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Νεάπολης. 1991 μετακόμισα με την οικογένεια μου, τον πατέρα μου Γεώργιο, την μητέρα μου Αλεξάνδρα και την μικρότερη μου αδερφή Περμάχω στην Γερμανία στην περιοχή Λεβερκούζεν.1997 και σε ηλικία δεκαεπτά (17) ετών μετακομίζουμε μόνιμα στο Ζυγός, στο πατρικό σπίτι του πατέρα μου όπου ζω μέχρι και σήμερα. 1997 έγινα μέλος του ποντιακού συλλόγου Ζυγού <<Ο Υψηλάντης>> . Για 2 χρόνια υπήρξα και δασκάλα στον ποντιακό σύλλογο στο μικρό χορευτικό του συλλόγου. Αργότερα διατέλεσα γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για δύο διετίες.

Το

Το

Το

Είμαι απόφοιτος κλάδου πληροφορικής του

6ου ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου Καβάλας.

Από το

2004 έως και σήμερα εργάζομαι στην εταιρία Θερμοπλαστική Α.Β.Ε.Ε. σαν υπάλληλος γραφείου στο τμήμα κατασκευαστικού κουφωμάτων αλουμινίου γερμανικής εταιρίας. Με σύμμαχο μου τις φρέσκες ιδέες, την εντιμότητά μου και την όρεξη μου για δουλειά ζητώ την υποστήριξή σας στο ψηφοδέλτιο του ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ

 

Με εκτίμηση

Καμπάκη Ειρήνη

Κιν:6973057829

Τηλ:2510611828

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top