ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Home » ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Συμμορίες σκορπούν τον τρόμο στα ορεινά της Καβάλας…

Το κλειδί,πίσω από την πόρτα… Φοβούνται για τα χειρότερα…

Το νόμο στα χέρια τους απειλούν να πάρουν οι κάτοικοι στα Δημοτικά Διαμερίσματα Διπόταμου, Πλαταμώνα και Λεκάνης του δήμου Ορεινού. Αγανακτισμένοι, κάνουν λόγο για οργανωμένη συμμορία αλλοδαπών , τα μέλη της οποίας όπως καταγγέλλουν στο Kavalanet, έχουν ρημάξει σπίτια αλλά και επιχειρήσεις , αφαιρώντας χρηματικά ποσά , κοσμήματα , ακόμη και γεωργικά μηχανήματα. Δεν είναι λίγοι οι ηλικιωμένοι που ζητούν από τα παιδιά τους που ζουν και εργάζονται στην Καβάλα και την Ξάνθη , να τους αγοράσουν ένα κυνηγετικό όπλο , προκειμένου να προστατευτούν , ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Επέλαση των βαρβάρων …

Όπως δηλώνουν , κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών ,οι δράστες χτυπούν οργανωμένα και μεθοδικά. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα λέει κάτοικος της περιοχής για τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα: «

Στην επιχείρηση του κυρίου Στρατηλάτη, να φανταστείτε προκάλεσαν ζημιά 30.000 ευρώ, κλέβοντας γεωργικά μηχανήματα, καλώδια , γεννήτριες , κι όλα αυτά μέσα σε μεγάλο χρονικό διάστημα – πάνω από δύο ώρες – ανενόχλητοι , χωρίς να τους πάρει μυρωδιά κανείς» .

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των κατοίκων , οι δράστες πιθανότατα να έρχονται από τη Βουλγαρία και το καινούργιο δρόμο Ξάνθης – Βουλγαρίας , να χτυπάνε τα θύματα τους , και στη συνέχεια να επιστρέφουν πίσω στην χώρα τους. Κι όπως λένε , αυτό μπορεί να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Κάνουμε το αδύνατο , δυνατό , να πατάξουμε την εγκληματικότητα στο Δήμο Ορεινού.

Από την μεριά της η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας κάνει τα αδύνατα , δυνατά , προκείμενου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε δηλώσεις του στο Kavalanet ο Αστυνομικός Διευθυντής Μανώλης Λουπεϊδης, δήλωσε γνώστης της κατάστασης, όπως φυσικά και της έλλειψης προσωπικού στα τμήματα της περιφέρειας, μια και οι αστυνομικοί σταθμοί που υπήρχαν σε αυτές τις περιοχές έχουν εδώ και καιρό καταργηθεί.
«Γίνονται εξονυχιστικές έρευνες στη γύρω περιοχή , όλο το 24ωρο , και έχει ήδη δοθεί εντολή στο τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης για εξονυχιστικούς ελέγχους στις παραπάνω περιοχές» όμως ο κ. Λουπεϊδης δεν αποκλείει και το σενάριο των συμμοριών από γειτονικές χώρες.
Πηγη www.kavalanet.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top