ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.

Home » ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.

Η φετινή χρονιά φαινόταν ότι θα ήταν δύσκολη για τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Η απόφαση της διοίκησης να περάσουν στην ανδρική ομάδα οι παίκτες του εφηβικού είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί το εφηβικό τμήμα, αφού αυτοί που μείνανε δεν συμπληρώνανε τον απαραίτητο αριθμό, για να λειτουργήσει το τμήμα. Ταυτόχρονα η απόφαση της Ε.Π.Σ. Καβάλας να αλλάξει τις ηλικίες στις κατηγορίες δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα σχέδια μας.

Φέτος από το μήνα Σεπτέμβριο ξεκίνησε στην ομάδα του ΑΡΗ μια νέα προσπάθεια με τη δημιουργία του τμήματος projunior με παιδιά γεννημένα τα έτη 2001 μέχρι 2004. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και μαζεύτηκαν 20 παιδιά αυτής της ηλικίας.

Δυστυχώς όμως παρά τις καλές προθέσεις όλων η ομάδα δεν ήταν έτοιμη από πλευράς υποδομών να υποδεχτεί αυτά τα παιδιά, και να λειτουργεί η ακαδημία έτσι όπως την θέλουμε και την ονειρευόμαστε.

Η απόφαση του προπονητή της ομάδας είναι να λειτουργήσουν τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει η χειμερινή διακοπή που λόγω των εορτών και του καιρού φυσικά δεν ευνοεί πολλές φορές να γίνει η προπόνηση. Σ’ αυτό το διάστημα ελπίζουμε να υπάρξει μια ανασυγκρότηση και να καλυφθούν όλες οι ελλείψεις που υπάρχουν.

Αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό είναι να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή και από τους γονείς. Δυστυχώς στη σημερινή εποχή δεν βρίσκεις εύκολα ανθρώπους που να προσφερθούν να βοηθήσουν εθελοντικά, να δραστηριοποιηθούν και να συμμετέχουν ενεργά ως μέλη στο σύλλογο.

Η μηνιαία συνδρομή σίγουρα είναι σημαντική βοήθεια για το σύλλογο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Θα ρωτήσει κάποιος μα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Εδώ μπορούμε να ανοίξουμε μια μεγάλη συζήτηση, αλλά νομίζω ότι δεν είναι χώρος κατάλληλος να το κάνουμε.

Οι προτάσεις πάντως και η καλόπιστη κριτική είναι ευπρόσδεκτες

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top