ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ Η ΚΑΒΑΛΑ

Home » ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ Η ΚΑΒΑΛΑ

Ζήτησε αναβολή δύο αγώνων η Καβάλα

Την αναβολή των δύο πρώτων αγώνων της στον 1ο όμιλο της Δ’ Εθνικής ζήτησε από την επιτροπή πρωταθλήματος η Καβάλα.

Κυριότερος λόγος αυτής της απόφασης δεν είναι άλλος από τις πολλές δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο σύλλογο, που θα καθορίσουν και το μέλλον. Αρκετοί ευελπιστούν ότι η ομάδα θα καταφέρει να αποφύγει το Περιφερειακό πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Βάσει προγράμματος, οι «αργοναύτες» πρέπει να αντιμετωπίσουν για την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής την Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης και την δεύτερη την Ελπίδα Σαπών του Νομού Ροδόπης. Το αίτημα της Καβάλας θα εξεταστεί την Τετάρτη (2/11) – όπου είναι προγραμματισμένο να γίνουν οι ορισμοί των αγώνων της 1ης αγωνιστικής – αν και σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ομοσπονδίας, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να γίνει δεκτό.

Τέλος, αναβολή για τις 15 Δεκεμβρίου πήρε η εκδίκαση της έφεσης της Καβάλας στο Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων από πλευράς ΕΠΟ για διαφυγόντα κέρδη σχετικά μετά από την απόφαση της ομοσπονδίας να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες οι οποίοι δεσμεύονταν με συμβόλαιο.

Πηγη www.sportaction.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top