2010 – 2023 ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΜΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Home » 2010 – 2023 ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΜΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ας θυμηθούμε ένα δημοσίευμα που έγινε 29-10-2010 από την ιστοσελίδα του χωριού μας.

Πολλές νίκες και ακόμη καλύτερες εμφανίσεις για την ομάδα μας, μας υπόσχονταν το αχώριστο δίδυμο Σκαμνός Κώστας και Αβραμίδης Μπάμπης, φόβος και τρόμος για τις αντίπαλες άμυνες.

Το φόβος και τρόμος μπορούμε να το δικαιολογήσουμε αφού και οι δυο παίκτες ήταν από τους καλύτερους στην Ε.Π.Σ.Καβάλας και όχι μόνο.

Κώστας Σκαμνός: Έπαιξε στον Άρη Ζυγού πρώτη φορά στα 14ερα του χρόνια με προπονητή τον Μιχαηλίδη τον Γιάννη.

Ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ του νομού έπαιξε στον  Α.Ο Μυκόνου όταν ήταν στην Γ’ Εθνική.

Επέστρεψε στον Άρη μετά πήγε στην Άεκ Καβάλας, Δόξα Λυδίας, Κεραυνό Κρηνίδων, Ασπίς Πολύστυλου, Ελπίς Κριονερίου.Διετέλεσε και προπονητής στην Δόξα Λυδίας,Ασπίς Πολύστυλου και Ελπίς Κριονερίου.

Μπάμπης Αβραμίδης: Ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ της Ε.Π.Σ Καβάλας, πρώτος σκόρερ με 28 γκολ, έπαιξε στον Ορφέα Ελευθερούπολης όταν ήταν στην Δ’ Εθνική και επέστρεψε στον Άρη όπου προσφέρει μέχρι και σήμερα.

Δεκατρία χρόνια μετά οι δυο αυτοί παίχτες συνεχίζουν και προσφέρουν ο καθένας από το δικό του πόστο.

Ο Κώστας  Σκαμνός είναι προπονητής πλέον στην ανδρική ομάδα, συνεχίζει με ανιδιοτέλεια να προσφέρει στην ομάδα του χωριού μας.

Ο Μπάμπης Αβραμίδης συνεχίζει την προσφορά του σαν παίκτης της ομάδας μας, μιας και φέτος είναι μια μεταβατική περίοδος λόγο αλλαγής της διοίκησης.

Αυτή η συσπείρωση των δυνάμεων έγινε για να μην πάψει να υπάρχει η ιστορική μας ομάδα, μην ξεχνάμε ότι φέτος συμπληρώνουμε 90 χρόνια ιστορίας 1933 – 2023.

Η διοίκηση ενωμένη ευχαριστεί αυτούς τους δυο συγχωριανούς μας που αντί να κάθονται και να μας κρίνουν,απλά και σίγουρα από τον καναπέ τους,είναι μαζί μας και μάλιστα χορεύουμε στον ίδιο χορό,γιατί όπως λέει ο απλός λαός έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες.

Venceremos..

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top