ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟY ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013

Home » ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟY ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013
TELEUTEAAAA 2013

Το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ προπονητή,αθλητών και γονιών μεταφράστηκε στη φετινή σεζόν με την συμμετοχή των τμημάτων ανάπτυξης και υποδομής του Άρη Ζυγού σε πολλούς αγώνες και τουρνουά στο νομό μας αλλά και εκτός νομού .
Τα τμήματα ανάπτυξης και υποδομής projunior και τα junior του Άρη Ζυγού Κ9 και Κ1,με την προπόνηση,αλλά και με τις συμμετοχές τους σε τουρνουά, αλλά και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ,παίρνουν εμπειρίες και μαθαίνουν στην συνεργασία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα,με την καθοδήγηση πάντα του προπονητή τους.
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε την πάρα πολλή καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής της ομάδας ο Θόδωρος ο Τζάνινος που με την εργατικότητα την υπομονή και την αγάπη που έχει για τα παιδιά τους έχει δέσει σαν ομάδα αλλά και σαν παρέα.
Μετά το τουρνουά που διοργάνωσαν φέτος με μεγάλη επιτυχία  έχουμε και την καθιερωμένη πλέον τελευταία συνάντηση γονιών και αθλητών.
Γίνεται και ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους,και ακολουθει το καθιερωμένο ψήσιμο, μια παρέα όλοι μαζί γονείς,παιδιά και διοίκηση σε ένα τραπέζι συζητούν για την χρονιά που πέρασε,και σχεδιάζουν την χρονιά που έρχεται.Τελευταία υποχρέωση των ομάδων μας η συμμετοχή τους στο 16 ο τουρνουά “Παναγιώτης Μπασδάνης” 22 και 23 Ιουνίου.
Εμείς τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι της Στέλλας Μακατασίδου

TELEUTEAA 2013 TELEUTEAAA 2013 TELEUTEA 2013

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top