Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Home » Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
zygos www.zygoskavalas.gr logo

Το πρώτο δημοσίευμα στο www.zygoskavalas.blogspot.com έγινε το Σαββάτο 10 Μαΐου του 2008,και μέχρι σήμερα έχει περίπου 20.000 επισκέψεις,τον Σεπτέμβριου του 2009 αφού είχαμε μαζέψει υλικό αξιόλογο,κατασκευάσαμε το www.zygoskavalas.gr  που λειτουργεί μέχρι και σήμερα .
Η ιστοσελίδα λοιπόν του χωριού μας έχει μέχρι την στιγμή που σας γράφω  1023 δημοσιεύματα που αφορούν το χωριό μας με την ανώτερη επίσκεψη σε θέμα να είναι 20.490 διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός για σελίδα χωριού.
Οι συνολικές επισκέψεις είναι πάνω από 654.000,αν σκεφτούμε ότι τα τελευταία 3 χρόνια το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας,είναι πάρα πολύ μεγάλος ο αριθμός.
Τ ο ενδιαφέρον όλων δίνοντας πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που γίνονται στο χωριό μας,είναι πάρα πολύ σημαντικό,και χωρίς αυτή την βοήθεια από εσάς που μένετε μόνιμα στο Ζυγό,πολλά άρθρα δεν θα τα είχαμε δημοσιεύσει.
Πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου να σταματήσω,η τουλάχιστον να γράφω τα απαραίτητα έτσι ώστε ίσα  ίσα να υπάρχει η σελίδα,αλλά τα σχόλια και η αγάπη που εισπράτω είναι τόση μεγάλη που μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστεύονται τις οικογενειακές τους φωτογραφίες, συνέχεια προσθέτουμε φωτογραφικό υλικό στην σελίδα,μου έχει τύχει να μου ζητήσουν να ανατυπώσω  φωτογραφία που μου έδωσαν πριν 4 χρόνια γιατί  η δικιά τους η πρωτότυπη καταστράφηκε.Έχω ένα μικρό παράπονο από τους  χωριανούς που ζουν στο εξωτερικό,αλλά και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, πέρα από λίγες εξαιρέσεις, οι υπόλοιποι δεν προσφέρουν οικονομικά έτσι ώστε οι σύλλογοι μας να μπορούν να κάνουν περισσότερο έργο.
Υπολογίζω ότι αυτοί που δεν μένουν μόνιμα στο Ζυγό είναι γύρο στις 3.000 άνθρωποι,από 5 ευρώ να έδινε ο καθένας,φανταστείτε τη ανάπτυξη θα είχαν οι σύλλογοι μας.
Τέλος ευχαριστώ τους Ζυγοσιανούς Αθήνας που είναι δίπλα μου σε ότι τους ζητήσω……

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top