17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ 3-0

Home » 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ 3-0

Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις για μια ακόμη αγωνιστική ο ΑΡΗΣ και πήρε τη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κεραμωτής που παλεύει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο μηδέν. Η ομάδα της Κεραμωτής είχε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του πέναλτυ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί αφού ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ Καζανίδης αντέδρασε σωστά και κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στο δεύτερο ημίχρονο μια κεφαλιά του Αβραμίδη έλυσε το γόρδιο δεσμό και άνοιξε το σκορ για τον ΑΡΗ.

Η ομάδα της Κεραμώτης αντέδρασε, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ ήταν σε πολύ καλή μέρα, είχε 2 σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν.

Ένα ακόμη γκολ του Αβραμίδη έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους, και τέλος ήρθε και το τρίτο γκολ πάλι από τον ίδιο παίκτη για να ολοκληρωθεί η νίκη που σίγουρα δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το σκορ.

Σύνθεση Άρη Ζυγού:

Καζανίδης, Οζγουρίδης (56΄ Κυριακίδης), Παπαδόπουλος Π. (80΄ Δομουτζόγλου), Δημητριάδης, Μποζούρης, Σωτηριάδης, Αβραμίδης, Ιακωβίδης, Σπυριάδης, Γυαλίδης, Πυργιλής (46΄ Σακόπουλος).

# Την Πέμπτη η ομάδα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τυχερός ήταν για μια ακόμη χρονιά ο Μπάμπης Αβραμίδης

# Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με την διαιτησία, αλλά μακάρι οι διαιτητές να αντιμετωπίζουν τον ΑΡΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια του, όπως αντιμετωπίζουν τις φιλοξενούμενες ομάδες στην έδρα του.

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

2-1

ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

2-1

Α.Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

3-2

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

ΠΑΓΓΑΙΟ

0-1

ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

Π.Ο.ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

3-0

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΑΡΗΣ ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΥ

2-0

ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

2-0

ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Α.Ο.ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

0-1

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top