ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

Home » ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

ΕΡ. Κύριε Καλούδη πως κρίνετε την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος;

ΑΠ. Μπορώ να πω ότι ήταν ικανοποιητική, σίγουρα όμως μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Δυστυχώς σε πολλά παιχνίδια στην αρχή δεν είχαμε όλους τους παίκτες μας έτοιμους και δεν μπορούσαμε να έχουμε την απαραίτητη ομοιογένεια με αποτέλεσμα σε αρκετά παιχνίδια να μην αποδώσαμε αυτό που μπορούσαμε

ΕΡ. Είστε ευχαριστημένος από την έως τώρα συγκομιδή των βαθμών;

AΠ. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας όπως θα μπορούσαμε, αλλά φέραμε και απ’ έξω σημαντικούς βαθμούς σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί είμαστε έτσι όπως υπολογίζαμε

ΕΡ. Το καλοκαίρι όταν κάνατε το προγραμματισμό τι στόχους βάλατε;

ΑΠ. Θέλαμε να κάνουμε μια ανανέωση, να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που προήλθαν από το εφηβικό τμήμα και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που μείνανε να μην κινδυνέψει η ομάδα και να έχει μια γρήγορη παραμονή. Μέχρι τώρα πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα που στηρίζεται στα δικά της παιδιά και χτίζουμε την ομάδα για το αύριο.

ΕΡ. Πως κρίνετε την προσπάθεια των παικτών;

ΑΠ. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Περίμενα πολύ περισσότερα από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους παίκτες. Αυτοί δεν μας βοήθησαν τόσο όσο ελπίζαμε. Επειδή είμαστε στο ερασιτεχνικό κάπου κλείνουμε τα μάτια και παραβλέπουμε κάποιες καταστάσεις. Σε σύγκριση με άλλες ομάδες είμαστε καλά, αλλά πάντα πρέπει να ζητάμε το καλύτερο.

ΕΡ. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα;

AΠ. Το συμβούλιο σίγουρα αγαπά την ομάδα. Όσο μπορούν βρίσκονται κοντά στην ομάδα και λύνουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Μην ξεχνάμε ότι στην σημερινή εποχή λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και συνεισφέρουν όχι μόνη οικονομικά αλλά ξοδεύουν και τον λίγο ελεύθερο χρόνο που υπάρχει για την ομάδα.

ΕΡ. Η ποιότητα του πρωταθλήματος της Α1 σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πώς είναι;

ΑΠ. Βρίσκεται σε ένα μέτριο επίπεδο. Έχουμε τέσσερεις ομάδες στην Δ’ εθνική που μαζί με τις 2 ομάδες νέων του ΑΟΚ, έχουν απορροφήσει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν συμμετοχές στην Α1 αλλά βρεθήκαν κατευθείαν στην Δ’ εθνική και ούτε εκεί παίζουν.

ΕΡ. Μπορούμε να πούμε ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο και ποιες ομάδες θα κινδυνέψουν;

ΑΠ. Για την άνοδο έχουν ξεχωρίσει ο Νέστος που είναι και το φαβορί και θα τον κυνηγήσει και ο Αρης Ακροποτάμου όσο αντέξει. Στην ουρά θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος.

ΕΡ Θέλετε να στείλετε κάποιο μήνυμα στους φίλους της ομάδας ;

ΑΠ. Να είναι κοντά στην ομάδα, να ξέρουν ότι είναι φέτος μια μεταβατική περίοδος και χρειάζεται πολύ υπομονή , και να βοηθούν την ομάδα με όποιο τρόπο μπορούν.

– Ευχαριστούμε

– Εγώ σας ευχαριστώ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top