ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 80% ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ’Ι’

Home » ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 80% ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ’Ι’
water web

Μετά από καταγγελίες από κατοίκους του χωριού μας για τις τιμές του κυβικού στο νερό των νοικοκυριών που το ειδικό τέλος 80% γονατίζει τα έτσι κι αλλιώς μικρά εισοδήματα των κάτοικων του χωριού. Σε ένα χωριό που το θέλουν παραδοσιακό αλλά να μην έχεις την δυνατότητα να βάλεις παραδοσιακά την ντοματούλα σου που λέμε για το σπίτι γιατί συμφέρει κατά πολυ μετά από τους λογαριασμούς που είδαμε να αγοράζεις έτοιμα παρά να τα καλλιεργείς εσύ ιδιος.

Για παράδειγμα προσωπικά εγώ στο χωριό βρίσκομαι ενάμιση μήνα το χρόνο όμως έχω κήπο που αυτονόητο είναι να τον ποτίζουμε με αυτόματο πότισμα και να πληρώνω το ειδικό τέλος 80%για νερό που πάει στον κήπο μου,την στιγμή που το Κολονάκι πληρώνει 75%.
Απ’οτι φαίνεται θα αναπολούμε της ημέρες που ήμασταν κοινότητα και πληρώναμε 30 χιλιάδες το χρονο.Εμεις δεν διαφωνούμε με το ειδικό τέλος για το οικιακό νερό αλλά να μπει και ένα δεύτερο ρολόι στον κήπο(μπαχτσέ)και να μην είναι ίδια τα τιμολόγια όπως άλλωστε συμβαινει σε ορισμένες κοινότητες του δήμου μας και το θεωρούμε λογικό αυτό αλλά όχι μόνο σε δυο τρία χωριά του Δημου μας.
Επιδη πιστεύουμε ότι ο δήμαρχος μας είναι λογικός και δραστήριος να δει αυτήν την αδικία και αλλαξει το υπάρχων καθεστώς στα τιμολόγια, άλλωστε πρέπει όλοι οι πολίτες του δήμου να αντιμετωπίζονται ισότιμα και να μην υπάρχουν διακρίσεις.
Ναι λοιπόν στο δεύτερο ρολόι σε κατοικίες που έχουν κήπο, το χωριό να μην χάσει τα αρώματα του, την εικόνα που βλέπουμε σε κάθε κήπο γεμάτο με τα ζαρζαβάτια. Πιστεύουμε τουλάχιστον να εξεταστει το αίτημα των συχωριανών μας για την κατάργηση του ειδικού τέλους στο νερό που πάει στον κήπο.
Και η λυση δεν ειναι βεβαια να κοπη απο τους συνδημότες μας το δευτερο ρολοι αλλα το ιδιο να γινει σε ολους τους κατικους του δημου μας σε συζιτιση που ειχα με τον δημαρχο μου ειπε οτι τα λαθη των προηγουμενων δημαρχων δεν θα τα συνεχισουμε εμεις πιστευουμε η απαντηση του δημαρχου να μην ειναι η ιδια.
Περιμενουμε απαντηση του Δημου………

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top