ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Home » ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
junior kopi pitas himerino glenti aris kopi pitas

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου έγινε ο χορός του Άρη Ζυγού αλλά και η κοπή της πίτας του συλλόγου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου μας.
Η τιμή προσκλήσεως  προσαρμοσμένη στην κρίση (10 ευρώ) με λαϊκό πρόγραμμα από τον Αθανάσιο Βδέλλα και Στέλιο μακατασιδη και ποντιακό τον Δημήτρη Σουλτιδη.
Οι κάτοικοι του χωριού μας και οι φίλοι της ομάδας  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης και με την παρουσία τους ενίσχυσαν τον σύλλογο.
Είναι αυτό που λέμε συνέχεια ότι αυτή που μένουν μόνιμα στο χωριό πηγαίνουν πάντα  και ενισχύουν τους συλλόγους στις εκδηλώσεις τους οι χωριανοί μας μου μένουν εκτός νομού Καβάλας πρέπει και αυτοί να προσφέρουν και να παραδειγματιστούν από πρόσφατη δωρεά συγχωριανού μας από την Γερμανία.
Εμείς ευχόμαστε στην Διοίκηση και στους παίχτες του χωριού μας υγεία και το 2013 να του πραγματοποιηθούν όλες οι φιλοδοξίες τους.

Y.Γ Το φλουρι ετυχε στον Μποζουρι Τολη.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι του βουδούρη Λεωνίδα.

aris kopi pitassaris kopi pitasssaris kopi pitassssaris kopi pitass saris kopi pitass sssaris kopi pitas saris kopi pitas ssaris kopi pitas sssaris kopi pitas ssss

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top