ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Home » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Δελτίο τύπου συλλόγου ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Καβάλας

Ο Σύλλογος Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων θέλει να επισημάνει τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Καβάλας στη διάθεση πατάτας από παραγωγούς, που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο. Η μεγάλη αποδοχή της πρωτοβουλίας που οργάνωσε σε τοπικό επίπεδο ο Σύλλογος μας, δείχνει αφενός το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο της πλειοψηφίας πλέον του λαού που δημιούργησε η πολιτική των Μνημονίων και των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, αφετέρου ότι οργανωμένες προσπάθειες μπορούν να έχουν πραχτικά αποτελέσματα, ώστε να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση με όρους αντίστασης και αλληλεγγύης. Θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική, παίρνοντας αντίστοιχες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα.

Καλούμε παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο προκειμένου να οργανωθεί η διάθεση των προϊόντων τους.

Ανακοινώνουμε ότι η επόμενη διάθεση πατάτας από παραγωγούς του Νευροκοπίου θα γίνει το Σάββατο 10/3 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο χώρο του απεντομωτηρίου πίσω από το Τελωνείο της Καβάλας.

Καλούμε τους συμπολίτες που θέλουν εθελοντικά να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες δράσεις να έρθουν στις συνελεύσεις του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 18:0020:00 στον πολυχώρο ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ (Βότση 10, πίσω από το ξενοδοχείο Εσπέρια).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top