ΕΝΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Home » ΕΝΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
food icmlcf20mieefwnn
«Τι; Που; Πότε;»

Ένα δημοφιλές παιχνίδι, μέσο προβολής της περιοχής μας στη Ρωσία

Ξεκίνησαν χθες στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο LUCY τα γυρίσματα του πρώτου γύρου του δημοφιλούς στη Ρωσία, πνευματικού παιχνιδιού, «Τι; Που; Πότε;». Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι φιλοξενεί στην Ελλάδα ( αποκλειστικά για λόγους προβολής του τουριστικού προϊόντος της Θάσου και της Καβάλας) το γραφείο Tour Operator “Story Tour” με το οποίο έχει αποκλειστική συνεργασία σε θέματα Marketing η Anodos.
Το πνευματικό παιχνίδι έχει μορφή tournament, και συμμετέχουν ως παίκτες διασημότητες της Ρωσίας. Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών από Ρωσία είναι 100 άτομα μεταξύ των οποίων και πολλοί δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και ΜΜΕ της Ρωσίας.

Η διάρκεια της επίσκεψης της Ρωσικής Αποστολής θα είναι 7 ημέρες ( από 23 ως 30 Μαΐου) και κατά την παραμονή τους θα επισκεφθούν σημεία Τουριστικού Ενδιαφέροντος (καταλύματα, αξιοθέατα, παραλίες, αρχαία, μουσεία κλπ) στην Θάσο και Καβάλα έτσι ώστε να καταγράψουν και να μεταφέρουν στους Ρώσους Τουρίστες (μέσω της δημοσιότητας που θα λάβει το event του παιχνιδιού) εικόνες και εντυπώσεις από τον τόπο μας.

Χθες στο ξενοδοχείο LUCY παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού ΑΜ-Θ, Κώστας Παπακοσμάς, ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, ο Πρόεδρος της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Στέλιος Σχοινάκης και η α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Λένα Γαρυφάλλου.

Ο Αρχέλαος Γρανάς, τόνισε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που παρουσιάζεται στην Ρωσική τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. «Παράλληλα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλουμε τις ομορφιές της περιοχής μας. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους παρουσιάσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, με σκοπό τους επόμενους μήνες να επισκεφτεί την περιοχή μας ένας μεγάλος αριθμός Ρώσων», δήλωσε.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού ΑΜ-Θ, υποστήριξε ότι με τη συνέπεια των ιδιωτών και την επικοινωνιακή ομάδα του Γιώργου Κάσδαγλη, υπάρχει μία χρυσή ευκαιρία η περιφέρεια μας να προβληθεί στη Ρωσική αγορά. «Η Περιφέρειας ΑΜ-Θ με δύο εκπληκτικά νησιά, την Θάσο και την Σαμοθράκη, με υπέροχες παραλίες είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους Ρώσους επισκέπτες. Το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα είναι τα λιμάνια μας, τα δύο αεροδρόμια και πάνω απʼ όλα οι υπέροχοι κάτοικοι που είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν τον φίλο, αδερφό Ρωσικό λαό», δήλωσε.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, δήλωσε ότι ο δήμος συμμετέχει σε αυτή την πρωτοποριακή τουριστική προσπάθεια προσέγγισης και προβολής της Καβάλας. «Είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε καλά και ότι με αυτό τον τρόπο που είναι πολύ προωθημένος θα μπορέσουμε να διεισδύσουμε στην τουριστική αγορά της Ρωσίας», τόνισε.

Ο Πρόεδρος της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, ευχαρίστησε τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες που εμπιστεύθηκαν την πόλη της Καβάλας για να γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι. «Ελπίζουμε σε μία πολύ καλή μελλοντική συνεργασία, η οποία έχει σαν στόχο να αναδείξει τουριστικά την περιοχή μας, έτσι ώστε να αποτελέσει τουριστικό προορισμό για τους Ρώσους. Θέλω να ελπίζω ότι αυτή θα είναι η αρχή της λύσης στο τουριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια», δήλωσε.

Πηγη http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=21617

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top